Regionalna aviokompanija najavila jeftine letove za čak 67 destinacija

GS
Regionalna aviokompanija najavila jeftine letove za čak 67 destinacija

Air Srbija ima akciju jeftinih letova od 4. do 17. septembra za čak 67 destinacija.

Letovi se moraju ostvariti od 15.9. do 20.12. Za 39 evra po smjeru putnici će moći putovati do Banjaluke, Tivta, Podgorice, Skopja, Ohrida, Sarajeva, Ljubljane, Zagreba, Pule, Dubrovnika, Splita, Barcelone, Atene, Soluna, Bukurešta, Sofije, Tirane, Malte, Budimpešte, Herakliona, Krfa, Rodosa, Napulja, Firence i Varne, prenosi "Zamaero".

Za 49 evra po smjeru putnici će moći putovati do Štutgarta, Palma de Majorka, Palerma, Osla, Kopenhagena, Stokolma, Geteburga, Bolonje, Nirmberga, Hanovera, Dizeldorfa, Hamburga, Kelna, Venecije, Milana, Larnake, Baria, Katanje i Marseja.

Za 59 evra putnici će moći putovati do Salcburga, Liona, Ciriha, Brisela, Beča, Praga, Madrida, Valensije, Istanbula, Ankare, Barlina, Malage, Frankfurta, Lisabona i Izmira.

Za 69 evra putnici će letjeti do Amsterdama i Pariza, a za 79 evra do Londona. Na kraju za 89 evra letjeće do Kaira i Tel Aviva.

Ovo je istinski dobra akcija sa odličnim cijenama. U poređenju sa akcijama Air Montenegra koje idu u isto vrijeme, Air Serbia je jeftinija za 6 evra do Podgorice, za 15 evra do Ljubljane, za 31 evro do Ciriha i za 51 evro do Istanbula.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana