Највећи крузер на свијету запловиће 2024. године: Имаће свој водопад и модерну роботику

B92
Foto: Profimedia

Крузер "Icon of the Seas" највећи је на свијету. У плану је да ова луксузна морска љепотица исплови у јануару 2024. године. У понуди посјетиоцима су многобројни базени, водопади, тематски паркови.

Компанија "Royal Caribbean", открила је детаље о свом највећем крузеру на свијету "Icon of the Seas". Биће највећи брод за крстарења са невјероватном понудом различитих садржаја за свачији укус. Планирано је да ова луксузна морска љепотица исплови у јануару 2024. године.

Дио брода осмишљен је веома урбано, као Централ Парк. Имаће водопад висок 16 метара, барове, тобоган, биоскоп, караоке и огромну терасу. Крузер има истиснину 250.800 тона, дугачак 365 метара и три метра дужи од крузера "Чуда мора", који је тренутно највећи на свијету.


Може да прими 7.600 путника и 2.350 чланова посаде. Има 2.805 кабина и фокусиран је на породични одмор. Посјетиоци ће моћи да уживају у луксузним породичним кабинама и апартманима.

На врху крузера је АкваДоме, који ће током дана имати сопствени водопад и поглед на океан, а у вечерњим сатима ће се претворити у центар за забаву са ресторанима, баровима и представама.

Брод ће бити опремљен најсавременијим технологијама укључујући и модерну роботику.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана