Najveći kruzer na svijetu zaploviće 2024. godine: Imaće svoj vodopad i modernu robotiku

B92
Foto: Profimedia

Kruzer "Icon of the Seas" najveći je na svijetu. U planu je da ova luksuzna morska ljepotica isplovi u januaru 2024. godine. U ponudi posjetiocima su mnogobrojni bazeni, vodopadi, tematski parkovi.

Kompanija "Royal Caribbean", otkrila je detalje o svom najvećem kruzeru na svijetu "Icon of the Seas". Biće najveći brod za krstarenja sa nevjerovatnom ponudom različitih sadržaja za svačiji ukus. Planirano je da ova luksuzna morska ljepotica isplovi u januaru 2024. godine.

Dio broda osmišljen je veoma urbano, kao Central Park. Imaće vodopad visok 16 metara, barove, tobogan, bioskop, karaoke i ogromnu terasu. Kruzer ima istisninu 250.800 tona, dugačak 365 metara i tri metra duži od kruzera "Čuda mora", koji je trenutno najveći na svijetu.


Može da primi 7.600 putnika i 2.350 članova posade. Ima 2.805 kabina i fokusiran je na porodični odmor. Posjetioci će moći da uživaju u luksuznim porodičnim kabinama i apartmanima.

Na vrhu kruzera je AkvaDome, koji će tokom dana imati sopstveni vodopad i pogled na okean, a u večernjim satima će se pretvoriti u centar za zabavu sa restoranima, barovima i predstavama.

Brod će biti opremljen najsavremenijim tehnologijama uključujući i modernu robotiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana