Ер Србијом овог љета до Барија, Палма де Мајорке, Ријеке...

Танјуг
Foto: Илустрација

БЕОГРАД - Ер Србија од 21. априла почиње са успостављањем директних редовних летова између Београда и Валенсије, као и сезонских летова до три нове дестинације у Европи - Барија, Палма де Мајорке и Ријеке од 5. јуна.

Како је саопштено из те компаније, авио-карте су у продаји од данас.

Редовни летови на релацији Београд - Валенсија обављаће се два пута недељно - сриједом и суботом током априла и маја, а затим од почетка јуна, четвртком и недјељом.

Национална авио-компанија ће до своје треће дестинације у Шпанији, до које раније није било директних летова из српске престонице, саобраћати авионом типа ербас А319.

Као трећи град по величини у Краљевини Шпанији и највећа лука на западном Медитерану, Валенсија је позната по прелијепим плажама, Граду науке и умјетности, фудбалском клубу, традиционалном Фестивалу ватре и чувеном гастрономском специјалитету паељи.

Успостављањем летова на овој рути, Ер Србија ће, преко Београда, омогућити добре конекције између Валенсије и других градова у својој мрежи, као што су Атина, Букурешт, Дубровник, Ларнака, Москва, Подгорица, Сарајево, Скопље, Солун, Софија, Сплит, Тирана, Тиват...

Између Београда и Барија српски национални авио-превозник ће, у периоду од 5. јуна до 27. октобра, саобраћати авионом типа АТР72 три пута недељно - понедељком, четвртком и недјељом.

Бари се налази на јужном дијелу Јадранског мора и представља други град по величини у јужној Италији.

Ер Србија је до почетка пандемије обављала чартер летове до главног града регије Апулија.

Успостављањем авио-саобраћаја на тој линији, преко Београда ће бити обезбијеђене добре конекције између Барија и других градова у мрежи Ер Србије, као што су Атина, Букурешт, Цирих, Дубровник, Истанбул, Ларнака, Њујорк, Сарајево, Солун, Скопље, Софија, Сплит, Тирана...

Српска национална авио-компанија ће, од 11. јуна до 29. октобра, између Београда и Палма де Мајорке летети два пута недељно - уторком и суботом.

Летови до четврте дестинације Ер Србије у Шпанији, послије Барселоне, Мадрида и Валенсије, обављаће се авионом типа ербас А319.

Ер Србија је до сада обављала само чартер летове до Палма де Мајорке.

Током љета 2019. године на овој линији је реализовано 20 чартер летова и превезено преко 5.000 путника.

Успостављањем те руте, Ер Србија ће, преко Београда, понудити путницима добре конекције између Палма де Мајорке и других градова у својој мрежи, као што су Москва, Подгорица, Сарајево, Тиват, Задар...

Летови на линији Београд - Ријека обављаће се авионом типа АТР72, у периоду од 15. јуна до 17. септембра, два пута недељно - средом и суботом.

Ер Србија је линију до највеће хрватске луке успоставила у јуну 2019. године, а последњи летови су обављени у децембру исте године, након чега су одложени до даљњег, услед пандемије корона вируса.

Ер Србија ће омогућити добре конекције из Ријеке, преко Београда, до Амстердама, Беча, Цириха, Дизелдорфа, Милана, Њујорка, Осла, Париза, Подгорице, Рима, Стокхолма и Тивта, као и до Ријеке, преко Београда, из Амстердама, Берлина, Беча, Брисела, Цириха, Франкфурта, Милана, Подгорице, Рима, Штутгарта и Тивта.

Менаџер продаје у Ер Србији Бошко Рупић истакао је да та компанија пажљивим избором нових дестинација значајно унапређује и диверсификује мрежу, а у складу са жељама путника и стратешким плановима даље експанзије.

"Најновијим проширењем додатно ојачавамо своју позицију, пре свега у Италији и Шпанији, нудећи нашим путницима из целог региона већи избор приликом планирања путовања и летњих одмора. Уверени смо да ће реакције бити позитивне, имајући у виду да неке од нових дестинација по први пут постају доступне директним летовима из Београда. И у наредном периоду настављамо да се развијамо у том правцу и радујемо се увођењу још нових линија", изјавио је Рупић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана