Вишковић: Радим одговорно и ништа на штету Српске

Срна
Вишковић: Радим одговорно и ништа на штету Српске

БАЊАЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић поручио је данас да ради и радиће поштено, професионално и одговорно, те да никада није потписао сумњив уговор, нити урадио било шта на штету Српске.

"Ништа у животу нисам урадио да бих се стидио, напротив, помажем свима којима могу. Увијек сам међу народом, слободно се крећем и сигуран сам да ме људи уважавају", рекао је Вишковић у Народној скупштини Републике Српске, одговарајући на мишљење посланика у Клубу СДС-а Небојше Вукановића да се Влада непримјерено задужује и да склапа уговоре са сумњивим фирама каква је "Батагон".

Он је подсјетио Вукановића да "Батагон" није власник хотела "Бистрица" на Јахорини, него Здравствено туристчки центар "Бања Врућица" и да је хотел почео да ради.

"Мирно спавам и трезвене главе доносим одлуке. Ни од кога нисам доживо било какво понижење, нити ћу дозволити да ме неко понижава", рекао је Вишковић.

Он је нагласио да неке земље у окружењу имају јавни дуг од 80 одсто бруто домаћег производа, што није случај у Републици Српској.

"Причате о Међународном монетарном фонду, с којим данас имам разговор. Они имају своје услове од којих неки нису прихватљиви за Српску и зато ћемо разговарати. Ми имамо и варијанту уколико не буде кредита ове институције", нагласио је Вишковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана