Тривић: Нешић је све оно против чега се борим у политици

Срна
Тривић: Нешић је све оно против чега се борим у политици

БАЊАЛУКА - Посланик ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Јелена Тривић изјавила је данас да у лидеру ДНС-а Ненаду Нешићу не види промјене и да је он све оно, како каже, против чега се она бори у политици.

Реагујући на Нешићеву изјаву да је она "главна препрека за промјене у Српској", Тривићева је одговорила да је очекивала "ниске ударце, али не и да они буду приглупи", преноси АТВ.

- Јесте, истина је да имам политичке амбиције и да су се оне негдје кроз медије провукле да бих могла бити кандидат за предсједника 2022. године. И да је сам Драшко (Станивуковић) то неколико пута изјавио. Истина је и да сам у неком ужем кругу рекла, ако је услов да мандат за владу обећам Нешићу, онда тражите другог кандидата. За мене постоје политички принципи. То Вас је забољело - рекла је Тривићева.

Нешић је данас за Елта телевизију рекао да је Тривићева из ПДП-а главна препрека за, како каже, промјене у Републици Српској, те да она "није срећна што је Драшко Станивуковић побиједио на изборима за градоначелника Бањалуке".

На питање о изборним резултатима у Приједору, гдје је ДНС имао свог кандидата за градоначелника, Нешић је позвао на одговорност ПДП.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана