Приједор: Прислушкиван директор Фонда здравственог осигурања

Срна
Приједор: Прислушкиван директор Фонда здравственог осигурања

ПРИЈЕДОР - Полицијској управи Приједор јуче је руководилац Филијале Фонда здравственог осигурања у Приједору Д.П. пријавио да је у канцеларији на радном мјесту, пронашао скривен аудио уређај за тонско снимање, потврђено је у полицији.

- Уз претходно обавјештавање тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор, који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу неовлаштено прислушкивање и тонско снимање, на лицу мјеста обављен је увиђај, а полицијски службеници ПУ Приједор, предузимају све мјере и радње у циљу утврђивања околности извршеног кривичног дјела и проналаска непознатог извршиоца - саопштено је из ПУ Приједор.

Далибор Павловић, који је директор приједорске филијале Фонда за здравствено осигурање РС, за Српскаинфо је потврдио да је уређај за снимање јуче пронашао канцеларији.

– Док сам ходао канцеларијом угледао сам уређај за снимање на клима уређају. Одмах сам о свему обавијестио полицију. Увјерен сам да постављање овог уређаја нема никакве везе са радницима у Фонду здравственог осигурања, али не знам да ли има везе са мојом кандидатуром за градоначелника – изјавио је Павловић.

Он је додао да ће поводом овог догађаја данас одржати прес конференцију за новинаре.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана