Договорена сарадња ПС и СПС

Г.С.
Договорена сарадња ПС и СПС

БЕОГРАД - Делегације Покрета социјалиста и Социјалиситчке партије Српске договориле су у Београду сарадњу ове двије странке.

Лидери партија, Александар Вулин и Горан Селак, истакли су да је потребна што ближа сарадња Српске и Србије на свим пољима, а поготово међу политичким субјектима који имају капацитет да покрену заједничке иницијативе и пројекте.

- Чвршћа сарадња Српске и Србије један је од принципа СПС-а, а међусобна подршка Покрета Социјалиста и СПС-а биће нови корак у корист политике саборности, слоге и заједничког рада за добробит грађана Српске и Србије - поручио је Селак.

Поред будуће сарадње, разговарало се и о актуелној политичкој ситуацији, гдје су оба лидера изразила подршку Александру Вучићу да се кандидује за предсједника Србије. Било је ријечи и о заједничким иницијативама, а Александар Вулин је поручио да су мир и економско јачање приоритети за грађане Српске и Србије.

- Увијек ћемо се залагати за што ближу сарадњу Србије и Републике Српске и увијек ћемо бити подршка нашем народу. СПС је партија из Републике Српске са којом дијелимо циљеве као што су економски развој и јачање и демографска обнова, као и залагање за мир и проспреритет Српске и Србије - поручио је Вулин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана