Цвијановић о дешавањима на Космету: Срамота Америке и ЕУ

Срна
Цвијановић о дешавањима на Космету: Срамота Америке и ЕУ

БАЊАЛУКА - Српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да је све оно што гледамо посљедњих година на простору самопроглашеног "Косова" срамота САД и ЕУ и љага на њиховом образу.

Коментаришући најновија дешавања на сјеверу Косова и Метохије, Цвијановићева је оцијенила да то што раде разуларене привремене институције у Приштини представља безбједносну пријетњу за цијелу регију.

"Дајем пуну подршку руководству Србије у свим њиховим напорима на заштити Срба на Косову и Метохији, као и интереса државе Србије. Ово је још један показатељ са каквим се изазовима суочава Србија и колико је важно очувати политичку стабилност како би држава била у стању да у сваком тренутку адекватно одговори на све провокације и притиске", истакла је Цвијановићева.

Оно што раде "разуларене привремене институције у Приштини" представља безбедносну пријетњу за цио регион.

Она је додала да је све што се последњих година дешава на КиМ срамота САД и ЕУ и љага на њиховом образу.

"Ово је још један показатељ са каквим се изазовима суочава Србија и колико је важно очувати политичку стабилност како би држава била у стању да у сваком тренутку адекватно одговори на све провокације и притиске", рекла је Цвијановић за Срну.

Истакла је да даје пуну подршку руководству Србије у свим њиховим напорима на заштити Срба на Косову и Метохији, као и интереса државе Србије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана