Бореновић увјерен у изборну побједу

Срна
Foto: РТРС

БАНЈАЛУКА - Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић изразио је увјерење у веома добре резултате на предстојећим општим изборима и побједу у Републици Српској.

Он је оцијенио да је ПДП најјача политичка организација у Бањалуци.

“Бањалука је данас отворен град, који сада има више пријатеља и жели да гради пријатељство и мостове сарадње са свима у региону, да покаже да може бити најбоље мјесто за живот”, рекао је Бореновић новинарима у Бањалуци пред почетак свечане конвенције бањалучког Градског одбора ПДП-а уприличене поводом предстојећих избора за савјете мјесних заједница у овом граду.

Он је истакао да присуство великог броја људи овој конвенцији представља потврду исправности рада Градске управе и градоначелника Драшка Станивуковића у овој години његовог мандата “у врло тешким условима”.

Потпредсједник ПДП-а Јелена Тривић рекла је да су избори за савјете мјесних заједница у Бањалуци 20. фебруара, да је то за ПДП јако битно јер могу показати и каква је политичка снага партије.

Она је изразила увјерење да ће ПДП након годину дана мандата градске власти и крупнијих политичких тема која се дешавају у Републици Српској дати такве резултате да ће изаћи као политички побједник.

Предсједник Градског одбора ПДП-а и градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић рекао је да је једном одговорном политиком за ову годину припремљено више од 300 пројеката који се тичу свих 57 бањалучких мјесних заједница.

“Не кријемо нашу амбицију да ПДП жели да побиједи у свим мјесним заједницама и да има представнике у њима који ће тај посао радити одговорно и који ће све потребе са терена преносити нама у Градску управу”, навео је Станивуковић и додао да се очекује и потпуна подршка коалиционих партнера, прије свих СДС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана