Borenović uvjeren u izbornu pobjedu

Srna
Foto: RTRS

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izrazio je uvjerenje u veoma dobre rezultate na predstojećim opštim izborima i pobjedu u Republici Srpskoj.

On je ocijenio da je PDP najjača politička organizacija u Banjaluci.

“Banjaluka je danas otvoren grad, koji sada ima više prijatelja i želi da gradi prijateljstvo i mostove saradnje sa svima u regionu, da pokaže da može biti najbolje mjesto za život”, rekao je Borenović novinarima u Banjaluci pred početak svečane konvencije banjalučkog Gradskog odbora PDP-a upriličene povodom predstojećih izbora za savjete mjesnih zajednica u ovom gradu.

On je istakao da prisustvo velikog broja ljudi ovoj konvenciji predstavlja potvrdu ispravnosti rada Gradske uprave i gradonačelnika Draška Stanivukovića u ovoj godini njegovog mandata “u vrlo teškim uslovima”.

Potpredsjednik PDP-a Jelena Trivić rekla je da su izbori za savjete mjesnih zajednica u Banjaluci 20. februara, da je to za PDP jako bitno jer mogu pokazati i kakva je politička snaga partije.

Ona je izrazila uvjerenje da će PDP nakon godinu dana mandata gradske vlasti i krupnijih političkih tema koja se dešavaju u Republici Srpskoj dati takve rezultate da će izaći kao politički pobjednik.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je da je jednom odgovornom politikom za ovu godinu pripremljeno više od 300 projekata koji se tiču svih 57 banjalučkih mjesnih zajednica.

“Ne krijemo našu ambiciju da PDP želi da pobijedi u svim mjesnim zajednicama i da ima predstavnike u njima koji će taj posao raditi odgovorno i koji će sve potrebe sa terena prenositi nama u Gradsku upravu”, naveo je Stanivuković i dodao da se očekuje i potpuna podrška koalicionih partnera, prije svih SDS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana