Бабурин честитао Додику изборну побједу

Срна
Бабурин честитао Додику изборну побједу

БАЊАЛУКА- Руски народни савез честитао је Милораду Додику побједу на изборима за предсједника Републике Српске и пожелио му успјех у борби за јединство српског народа.

Предсједник овог савеза и Међународног словенског савјета Сергеј Бабурин рекао је да је Милорад Додик изузетан српски државник који се противи војно-политичким, економским и духовним покушајима Запада да уништи Србе као нацију, да их претвори у родно толерантне Европљане који не познају своју домовину.

-Желимо му успјех у борби за јединство српског народа, очување православног духа и братство са Русијом -  нагласио је Бабурин.

Он је Додику посебно захвалио за храброст да се одупре европској русофобији и оданост пријатељству са Русијом.

-Свијет у Вама има не само лидера који се залаже за то да се Срби не прикључе антируским санкцијама и да увијек буду заједно са руским народом, већ и политичара који живот гради на превласти традиционалних моралних вриједности - поручио је Бабурин, преноси руски портал „Оснмедиа“.

Кандидат СНСД-а за предсједника Репулбике Српске Милорад Додик води са освојених 277.704 гласа или 48,28 одсто, док противкандидат из ПДП-а Јелена Тривић има 249.595 или 43,39 одсто, прелиминарни су и непотпуни резултати које је данас објавила Централна изборна комисија (ЦИК) на основу 94,06 одсто обрађених бирачких мјеста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана