Заједницама етажних власника опрема и средства за дезинфекцију

Срна
Заједницама етажних власника опрема и средства за дезинфекцију

БАЊАЛУКА - Активисти Градске организације ДНС-а Бањалука уручили су данас заједницама етажних власника на подручју града 50 пакета у којима су заштитна опрема и средства за дезинфекцију, чије је посједовање прописао градски Штаб за ванредне ситуације.

Из бањалучке Градске организације ДНС-а саопштено је да су, након помоћи јавној кухињи и социјално угроженим пензионерима, још једном показали да брину о грађанима.

“Врло је важно да у вријеме ширења епидемије још интензивније одржавамо хигијену стубишта и заједничких просторија у зградама”, рекао је представник Градске организације ДНС-а Дејан Лолић који је са Бојаном Пећанцем уручио пакете.

Душанка Ковачевић, предсједник Скупштине Заједнице етажних власника у Улици Симе Матавуља два, истакла је да ће им помоћ добродоћи.

“Наша зграда је највећа у насељу и имамо велику потрошњу средстава за дезинфекцију”, рекла је Ковачевићева.

За помоћ је захвалио и Саша Драгољић, предсједник Управног одбора Заједнице етажних власника у Улици Драге Малића један.

“Надам се да ће и остале политичке партије покренути овакве и сличне активности јер је ово тренутак када се солидарно морамо окренути грађанима и на разне начине помагати да заједнички пребродимо невољу која нас је задесила”, истакао је Драгољић.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана