Zajednicama etažnih vlasnika oprema i sredstva za dezinfekciju

Srna
Zajednicama etažnih vlasnika oprema i sredstva za dezinfekciju

BANjALUKA - Aktivisti Gradske organizacije DNS-a Banjaluka uručili su danas zajednicama etažnih vlasnika na području grada 50 paketa u kojima su zaštitna oprema i sredstva za dezinfekciju, čije je posjedovanje propisao gradski Štab za vanredne situacije.

Iz banjalučke Gradske organizacije DNS-a saopšteno je da su, nakon pomoći javnoj kuhinji i socijalno ugroženim penzionerima, još jednom pokazali da brinu o građanima.

“Vrlo je važno da u vrijeme širenja epidemije još intenzivnije održavamo higijenu stubišta i zajedničkih prostorija u zgradama”, rekao je predstavnik Gradske organizacije DNS-a Dejan Lolić koji je sa Bojanom Pećancem uručio pakete.

Dušanka Kovačević, predsjednik Skupštine Zajednice etažnih vlasnika u Ulici Sime Matavulja dva, istakla je da će im pomoć dobrodoći.

“Naša zgrada je najveća u naselju i imamo veliku potrošnju sredstava za dezinfekciju”, rekla je Kovačevićeva.

Za pomoć je zahvalio i Saša Dragoljić, predsjednik Upravnog odbora Zajednice etažnih vlasnika u Ulici Drage Malića jedan.

“Nadam se da će i ostale političke partije pokrenuti ovakve i slične aktivnosti jer je ovo trenutak kada se solidarno moramo okrenuti građanima i na razne načine pomagati da zajednički prebrodimo nevolju koja nas je zadesila”, istakao je Dragoljić.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana