Привредна друштва да се јаве у вези са преварама Сањина Авдића

Srna
Foto: Srna

САРАЈЕВО - Министарство унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево позвало је одговорна лица у правним друштвима у БиХ да доставе корисне информације уколико су имали пословни однос са Сањином Авдићем из Сарајева, који је са намјером вршења превара користио низ правних лица.

Позив кантоналног МУП-а упућен је с циљем расвјетљавања кривичних дјела, уз наредбу поступајућег тужиоца.

Правна лица која је користио Авдић су "Атермо" Сарајево, "АЦМ конект", "Емон компани", "ЗАНА", "ОИК група", "Синди комерц", "Јаху медиа", "Протект група", "Офис ком", "Кадал", "Глобал трејд козметикс", "Вигел" и "Мултико", саопштено је из кантоналног МУП-а.

Оштећена правна лица испоручивала су робу овим правним лицима на подручју Кантона Сарајево и од њих запримали овјерене уговоре или друге документе овјерене њиховим печатима, а нису успјели наплатити потраживања након испоруке робе.

"Уколико су одговорна лица ступала у пословне односе с овим правним лицима у којима нису успјели наплатити своја потраживања, позивамо их да писане пријаве с описом конкретног пословног односа доставе Одјељењу за привредни криминал и борбу против корупције, Сектора криминалистичке полиције, Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево", наводи се у саопштењу.

Корисне информације грађани могу доставити и путем имејл адресе Одјељења за привредни криминал и борбу против корупције/[email protected]

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана