Приједор: За пет најуспјешнијих студената по 5.000 КМ поводом дана града

Срна
Foto: Град Приједор

ПРИЈЕДОР - Градоначелник Приједора Слободан Јавор додијелиће пет награда од по 5.000 КМ из буџета града најуспјешнијим студентима завршних година основних академских студија, поводом 16. маја - Дана града, објављено је данас у Службеном гласнику града Приједора.

Право на награду могу остварити студенти на високошколским установама чији су оснивачи Република Српска или Србија, из научних области медицинских и здравствених наука, инжењерства и технологије, друштвених и хуманистичких, те природних наука, који имају пребивалиште на подручју Приједора и редовни су студенти завршне године основних академских студија, односно првог циклуса академских студија.

Листу најуспјешнијих студената комисија ће утврдити на основу просјечне оцјене студента, увидом у податке из регистара стипендиста које воде Министарство за научнотехнолошки развој и високо образовање Републике Српске, Фонд “др Милан Јелић” и градско Одјељење за образовање, здравство и социјалну заштиту, пронаталитетну и демографску политику.

Комисију чине начелник овог одјељења Оливера Брдар Мирковић, као предсједник, и чланови Јадранка Десница и Драгана Радановић, те Александра Кос као замјеник члана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана