Мићо Мићић негативан на вирус корона

Срна
Мићо Мићић негативан на вирус корона

БИЈЕЉИНА- Предсједник СДС Семберија Мићо Мићић тестиран је на вирус корона с обзиром на све већи број заражених у Бијељини и Републици Српској, а налаз је био негативан, саопштено је из СДС Семберија.

Мићић, који је и градоначелник Бијељине, поручио је да су здравље грађана и поштовање мјера заштите које су прописале надлежне институције важнији од било које политике.

Он је позвао суграђане да озбиљно схвате све препоруке Института за јавно здравство Републике Српске, Републичког и Градског штаба за ванредне ситуације, као и здравствених радника.

"Податак да је само у посљедња 24 часа у Републици Српској регистровано 630 случајева заразе вирусом корона јасно показује да се епидемиолошка ситуација компликује и да је у овом тренутку одговорност сваког појединца најмање што можемо да учинимо једни за друге", рекао је Мићић.

Он је навео да је осјећао дужност да се, као градоначелник, предсједник странке и особа која је у свакодневном контакту са људима, тестира на вирус корона и да му је сазнање да је налази негативан дало још већу снагу да са сарадницима настави борбу против епидемије.

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић отпутовао је данас у Бањалуку, гдје ће на позив предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић, заједно са начелницима и градоначелницима других локалних заједница, учествовати на састанку с циљем доношења нових мјера за сузбијање ширења вируса корона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана