Mićo Mićić negativan na virus korona

Srna
Mićo Mićić negativan na virus korona

BIJELjINA- Predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić testiran je na virus korona s obzirom na sve veći broj zaraženih u Bijeljini i Republici Srpskoj, a nalaz je bio negativan, saopšteno je iz SDS Semberija.

Mićić, koji je i gradonačelnik Bijeljine, poručio je da su zdravlje građana i poštovanje mjera zaštite koje su propisale nadležne institucije važniji od bilo koje politike.

On je pozvao sugrađane da ozbiljno shvate sve preporuke Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, Republičkog i Gradskog štaba za vanredne situacije, kao i zdravstvenih radnika.

"Podatak da je samo u posljednja 24 časa u Republici Srpskoj registrovano 630 slučajeva zaraze virusom korona jasno pokazuje da se epidemiološka situacija komplikuje i da je u ovom trenutku odgovornost svakog pojedinca najmanje što možemo da učinimo jedni za druge", rekao je Mićić.

On je naveo da je osjećao dužnost da se, kao gradonačelnik, predsjednik stranke i osoba koja je u svakodnevnom kontaktu sa ljudima, testira na virus korona i da mu je saznanje da je nalazi negativan dalo još veću snagu da sa saradnicima nastavi borbu protiv epidemije.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić otputovao je danas u Banjaluku, gdje će na poziv predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, zajedno sa načelnicima i gradonačelnicima drugih lokalnih zajednica, učestvovati na sastanku s ciljem donošenja novih mjera za suzbijanje širenja virusa korona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana