Ћурић: Град иде незаустављиво напред

СРНА
Ћурић: Град иде незаустављиво напред

ТРЕБИЊЕ - Требињски градоначелник Мирко Ћурић изјавио, поводом крсне славе града и Саборног храма - Светог Преображења Господњег, да је Требиње град који се најбрже развија у Републици Српској и гдје су започети вишемилионски пројекти.

Ћурић је, на свечаној сједници градске Скупштине којој је, између осталих, присуствовала и министар управе и локалне самоуправе Републике Српске Сенка Јујић нагласио да Требиње незаустављиво иде напријед.

"Зато сам посебно поносан што данас са свима вама могу да подијелим успјехе које смо остварили и које тек планирамо да остваримо.

Нећу да набрајам шта смо све урадили, али желим да кажем и да посебно нагласим да се Требиње преображава, да постаје развијеније, напредније, да радимо и градимо и да у овоме граду има мјеста за све оне који желе да раде, да овдје у стварају своју породицу и граде професионале каријере", навео је Ћурић.

Он је истако да је Требиње отворено за све добронамјерне људе.

"Ово је град који доказује да је могуће да сви, без обзира на вјеру и нацију, будемо добре комшије, пратнери, а све за добробит града за кога сви живимо и за кога се боримо да буде бољи у сваком смислу те ријечи", рекао је Ћурић.

Он је истакао да је Преображење најпозванији дан у години да се донесу нове одлуке које ће град преобразити на боље и које ће трасирати будућа размишљања и дјелања.

Преображење је и и прилка, каже Ђурић, да се сви људи преобразе, да буду бољи, како они који воде овај град и државу, тако и сви грађани који својим доприносом стварају нове обрисе Требиња и Републике Српске.

Свечаној сједници Скупштине града присустовали су између осталих, представници јавног и политичког живота Требиња и источне Херцеговине, црквени великодостојници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана