Ćurić: Grad ide nezaustavljivo napred

SRNA
Ćurić: Grad ide nezaustavljivo napred

TREBINjE - Trebinjski gradonačelnik Mirko Ćurić izjavio, povodom krsne slave grada i Sabornog hrama - Svetog Preobraženja Gospodnjeg, da je Trebinje grad koji se najbrže razvija u Republici Srpskoj i gdje su započeti višemilionski projekti.

Ćurić je, na svečanoj sjednici gradske Skupštine kojoj je, između ostalih, prisustvovala i ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Senka Jujić naglasio da Trebinje nezaustavljivo ide naprijed.

"Zato sam posebno ponosan što danas sa svima vama mogu da podijelim uspjehe koje smo ostvarili i koje tek planiramo da ostvarimo.

Neću da nabrajam šta smo sve uradili, ali želim da kažem i da posebno naglasim da se Trebinje preobražava, da postaje razvijenije, naprednije, da radimo i gradimo i da u ovome gradu ima mjesta za sve one koji žele da rade, da ovdje u stvaraju svoju porodicu i grade profesionale karijere", naveo je Ćurić.

On je istako da je Trebinje otvoreno za sve dobronamjerne ljude.

"Ovo je grad koji dokazuje da je moguće da svi, bez obzira na vjeru i naciju, budemo dobre komšije, pratneri, a sve za dobrobit grada za koga svi živimo i za koga se borimo da bude bolji u svakom smislu te riječi", rekao je Ćurić.

On je istakao da je Preobraženje najpozvaniji dan u godini da se donesu nove odluke koje će grad preobraziti na bolje i koje će trasirati buduća razmišljanja i djelanja.

Preobraženje je i i prilka, kaže Đurić, da se svi ljudi preobraze, da budu bolji, kako oni koji vode ovaj grad i državu, tako i svi građani koji svojim doprinosom stvaraju nove obrise Trebinja i Republike Srpske.

Svečanoj sjednici Skupštine grada prisustovali su između ostalih, predstavnici javnog i političkog života Trebinja i istočne Hercegovine, crkveni velikodostojnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana