Милићки матуранти обиљежили завршетак школовања

Срна
Милићки матуранти обиљежили завршетак школовања

МИЛИЋИ - Матуранти Средњошколског центра “Милутин Миланковић” из Милића обиљежили су завршетак школовања дефилеом од школе до “Бокситовог” мотела, гдје је организована прослава матурске вечери.

Матуранте и њихове родитеље, те професоре и представнике општине у холу школе поздравила је директор Бојана Дурмић Симић, која је ученику генерације Анђелу Мотики уручила диплому и комплет књига.

“Ово је 23. генерација коју испраћа наш центар. Прослави матурске вечери присуствује 69 матураната и 30 професора. Матурантима желим много среће, успјеха и здравља, али прије свега да буду добри људи, вриједни и поштени”, изјавила је новинарима Симићева.

Ученик генерације Анђело Мотика завршио је смјер техничар информационих технологија, након чега ће уписати Електротехнички факултет у Источном Сарајеву.

“Захвалио бих свима који су заслужни за мој успјех. Током школовања није било тешко, доста труда и рада, али без одрицања, било је времена и за дружење”, рекао је Мотика.

Матуранткиња Катарина Дукић навела је да је средња школа незабораван период и битан дио живота који ће остати у лијепом сјећању, а посебно ће памтити дружења.

“Завршила сам смјер техничар информационих технологија, наставићу нешто у складу са својом струком. Крећемо у нови живот, сви ће ми недостајати, али се нећемо заборавити”, истакла је Дукићева.

Средњошколски центар “Милутин Миланковић” испратиће 73 матуранта, које од 1. до 10. јуна очекује полагање матурског испита.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана