Milićki maturanti obilježili završetak školovanja

Srna
Milićki maturanti obilježili završetak školovanja

MILIĆI - Maturanti Srednjoškolskog centra “Milutin Milanković” iz Milića obilježili su završetak školovanja defileom od škole do “Boksitovog” motela, gdje je organizovana proslava maturske večeri.

Maturante i njihove roditelje, te profesore i predstavnike opštine u holu škole pozdravila je direktor Bojana Durmić Simić, koja je učeniku generacije Anđelu Motiki uručila diplomu i komplet knjiga.

“Ovo je 23. generacija koju ispraća naš centar. Proslavi maturske večeri prisustvuje 69 maturanata i 30 profesora. Maturantima želim mnogo sreće, uspjeha i zdravlja, ali prije svega da budu dobri ljudi, vrijedni i pošteni”, izjavila je novinarima Simićeva.

Učenik generacije Anđelo Motika završio je smjer tehničar informacionih tehnologija, nakon čega će upisati Elektrotehnički fakultet u Istočnom Sarajevu.

“Zahvalio bih svima koji su zaslužni za moj uspjeh. Tokom školovanja nije bilo teško, dosta truda i rada, ali bez odricanja, bilo je vremena i za druženje”, rekao je Motika.

Maturantkinja Katarina Dukić navela je da je srednja škola nezaboravan period i bitan dio života koji će ostati u lijepom sjećanju, a posebno će pamtiti druženja.

“Završila sam smjer tehničar informacionih tehnologija, nastaviću nešto u skladu sa svojom strukom. Krećemo u novi život, svi će mi nedostajati, ali se nećemo zaboraviti”, istakla je Dukićeva.

Srednjoškolski centar “Milutin Milanković” ispratiće 73 maturanta, koje od 1. do 10. juna očekuje polaganje maturskog ispita.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana