Мићић: Слиједе још важнији пројекти за будућност

ГС
Мићић: Слиједе још важнији пројекти за будућност

БИЈЕЉИНА - Предсједник СДС-а Семберија Мићо Мићић рекао је данас током посјете домаћинству Саве Симеуновића у селу Којчиновац да су изграђени путеви, школа, расвјета, реконструисан дио насипа на Дрини и најавио реализацију још важнијих пројеката за будућност Семберије.

“Претходних година смо у Којчиновцу, заједно са мјештанима, урадили много када је ријеч о инфраструктури, али овдје смо да кажемо да нећемо стати, него да ћемо наставити са још важнијим пројектима за будућност Семберије. Изградићемо ауто-пут, мултифункционалну спортску салу, нову аутобуску станицу, ватрогасни дом и још много тога како би Бијељина и Семберија постали центар ове регије”, истакао је Мићић.

Поштујући нове мјере и препоруке Републичког и Градског штаба за ванредне ситуације у вези са вирусом корона, Мићић и његови сарадници разговарали су са неколико мјештана Којчиновца о реализованим инфраструктурним пројектима и потребама за наредни период, саопштено је из СДС Семберија.

Мјештани Којчиновца исказали су потребу за асфалтирањем двије дионице пута које од села воде ка Амајлијама и поправком и постављањем неколико стубова јавне расвјете, након чега су похвалили дугогодишњу сарадњу са Градском управом, на чијем је Мићић челу, наводи се у саопштењу

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана