Mićić: Slijede još važniji projekti za budućnost

GS
Mićić: Slijede još važniji projekti za budućnost

BIJELjINA - Predsjednik SDS-a Semberija Mićo Mićić rekao je danas tokom posjete domaćinstvu Save Simeunovića u selu Kojčinovac da su izgrađeni putevi, škola, rasvjeta, rekonstruisan dio nasipa na Drini i najavio realizaciju još važnijih projekata za budućnost Semberije.

“Prethodnih godina smo u Kojčinovcu, zajedno sa mještanima, uradili mnogo kada je riječ o infrastrukturi, ali ovdje smo da kažemo da nećemo stati, nego da ćemo nastaviti sa još važnijim projektima za budućnost Semberije. Izgradićemo auto-put, multifunkcionalnu sportsku salu, novu autobusku stanicu, vatrogasni dom i još mnogo toga kako bi Bijeljina i Semberija postali centar ove regije”, istakao je Mićić.

Poštujući nove mjere i preporuke Republičkog i Gradskog štaba za vanredne situacije u vezi sa virusom korona, Mićić i njegovi saradnici razgovarali su sa nekoliko mještana Kojčinovca o realizovanim infrastrukturnim projektima i potrebama za naredni period, saopšteno je iz SDS Semberija.

Mještani Kojčinovca iskazali su potrebu za asfaltiranjem dvije dionice puta koje od sela vode ka Amajlijama i popravkom i postavljanjem nekoliko stubova javne rasvjete, nakon čega su pohvalili dugogodišnju saradnju sa Gradskom upravom, na čijem je Mićić čelu, navodi se u saopštenju

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana