ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Добој: Оглашава слободна радна мјеста на дан 27.11.2019. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Добој: Оглашава слободна радна мјеста на дан 27.11.2019. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 27.11.2019. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени ао незапослено лице.

***

ОПШТИНА ПЕТРОВО

ОЗРЕНСКИХ ОДРЕДА 25

74 317 ПЕТРОВО

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуњавање упражњених радних мјеста службеника у Општинској управи општине Петрово на неодређено вријеме

 

I - Начелник општине расписује јавни конкурс за попуњавање упражњених радних мјеста службеника у Општинској управи општине Петрово на неодређено вријеме, за радно мјесто:

 1. Комунални полицајац у Одјељењу за просторно уређење и стамбено-комуналне послове .....................................................................  1 извршилац;

 

II - Опис послова

Опис послова утврђен је у члану 15. Тачка 7.2., Правилника о организацији и систематизацији радних мјеста Општинске управе општине Петрово ("Службени гласник општине Петрово", број: 11/17, 3/18 и 4/18).

 

III. Општи услови

Кандидати морају испуњавати следеће опште услове:

1. да је држављанин Републике Српске, односно Босне и Херцеговине,

2. да је старији од 18 година,

3. да има општу здравствену способност,

4. да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у општинској управи,

5. да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти БиХ три године прије објављивања конкурса,

6. да се на њега не односи члан IX 1. Устава Босне и Херцеговине,

7. да није у сукобу интереса, односно да не обавља дужност која је неспојива са дужношћу службеника у општинској управи у складу са чланом 44. и 45. Закона о службеницима и намјештеницима у органима јединице локалне самоуправе ("Службени гласник Републике Српске", број 97/16).

 

IV - Посебни услови

          Завршен четворогодишњи студиј природног, техничког или друштвеног смјера или први циклус студија који се вреднује са најмање 240 ECTS бодова или еквивалент, најмање три године радног искуства у траженом степену образовања, положен стручни испит за рад у општинској управи, положен возачки испит "Б" категорије, основно познавање рада на рачунару и коришћењу офис програмских апликација.

          Лице које је у другом органу или организацији радило, а нема положен стручни испит за рад у управи, може да се прими у радни однос уз обавезу да положи стручни испит у року од шест мјесеци од дана запослења.

 

V – Пријава

          Пријава на јавни конкурс подноси се на прописаном обрасцу (Образац број 1.), који је доступан на интернет страници Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске, а може се преузети и на инфо-пулту Општинске управе општине Петрово.

          На прописаном обрасцу пријаве на јавни конкурс кандидати су обавезни навести назив јединице локалне самоуправе, назив упражњеног радног мјеста службеника, датум и начин објављивања јавног конкурса, личне податке , податке о образовању и другим видовима стручног усавршавања и оспособљавања у професији, радно искуство, додатним способностима и посебне изјаве. Тачност података наведених у обрасцима пријаве на јавни конкурс кандидат потврђује својим потписом.

 

VI - Потребна документа

Приликом подношења пријаве на јавни конкурс кандидат прилаже фотокопије доказа о испуњавању општих и посебних услова прописаних законом и правилником:

- извод из матичне књиге рођених,

- увјерење о држављанству,

- диплома о завршеној стручној спреми,

- увјерење о положеном стручном испиту за рад у управи или изјава којом се кандидат обавезује да ће у року од шест мјесеци положити стручни испит ако буде изабран,

- потврду о радном искуству у траженом степену образовања,

- доказ о познавању рада на рачунару,

- изјаве:

1. да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у општинској управи,

2. да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти БиХ три године прије објављивања конкурса,

3. да се на њега не односи члан IX 1. Устава Босне и Херцеговине,

4. да није у сукобу интереса, односно да не обавља дужност која је неспојива са дужношћу службеник ау општинској управи у складу са чланом 44. и 45. Закона о службеницима и намјештеницима у органима јединице локалне самоуправе ("Службени гласник Републике Српске", број 97/16),

5. да испуњава и друге услове утврђене јавним конкурсом су саставни дио пријаве.

 

VII - Поступак избора

          Поступак избора кандидата спроводи Конкурсна комисија коју именује начелник општине.

          Са свим кандидатима који испуњавају услове јавног конкурса Комисија ће обавити интервју, а о времену одржавања интервјуа кандидати ће бити благовремено обавијештени.

          Прворангирани кандидат по приједлогу Комисије дужан је да у року од седам дана од дана пријема обавјештења Комисији достави доказе о испуњавању општих и посебних услова у оригиналу или овјереној фотокопији, овјерене изјаве из поглавља III. тачке 5, 6. и 7. јавног конкурса и увјерење о општој здравственој способности.

 

VIII - Подношење пријава

          Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања јавног конкурса. Јавни конкурс биће објављен у дневном листу "Глас Српске" путем завода за запошљавање Републике Српске и у "Службеном гласнику Републике Српске". Ако конкурс не буде објављен истовремено, рок ће се рачунати од дана посљедњег објављивања. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

          Пријаве се могу доставити лично или путем поште у затвореној коверти, на адресу Општина Петрово, ул. Озренских одреда бр. 25, 74317 Петрово са назнаком: "Комисија за спровођење поступка пријема службеника у Општинску управу општине Петрово ".

          Службеник задужен за давање додатних обавјештења о јавном конкурсу је Зоран Стјепановић, контакт телефон 053/262-704.

***

ЈУ ОШ "ВУК СТЕФАНОВИЋ КАРАЏИЋ" ДОБОЈ

СРПСКИХ СОКОЛОВА 2

74 000 ДОБОЈ

 

ПОНИШТЕЊЕ ОГЛАСА

 

Поништава се оглас објављен у листу "Глас Српске" од 13.11.2019. године.

"Наставник демократије и људских права (6 часова) , на одређено вријеме до повратка раднице са боловања, са радним искуством и положеним стручним испитом - 1 извршилац.

 

Оглас се поништава због најављеног повратка раднице са боловања.

***

"СИГМА КОМЕРЦ" ДОО ШАМАЦ

ЈАСЕНИК ББ

76 230 ШАМАЦ

 

ЈАВНИ КОНКУРС

 

за пријем

 

економисте или економског техничара

на неодређено вријеме

 

 

1. Расписује се јавни конкурс за пријем на мјесто:

Административног радника на неодређено вријеме.

 

2. Општи услови:

- Искуство пожељно (шпедиција),

- Да је са подручја које гравитира фирми.

 

3. Посебни услови:

 - Да има положену категорију за возача "Б" категорије.

 

4. Опис посла:

  - Шпедитерски – административни послови.

 

5. Остале одредбе:

  Пријавити се може на горе наведени број, те заказати разговор.

 

6. Рок за подношење пријава је отворен до пријема.

 

За сва додатна питања или нејасноће можете позвати горе наведени број или послати упит на е-маил: сигма.комерцЖхотмаил.цом

***

ЈУ ОШ "СТЕВАН ДУШАНИЋ" ПРИБИНИЋ

74 276 ПРИБИНИЋ

 

ЈАВНИ КОНКУРС

 

1. Наставник физичког - 1 извршилац (16 часова) приправник, на одређено вријеме до повратка радника са функције, а најдуже до 31.8.2020. године

 

1.1. Општи услови:

 

Општи услови, које кандидат који се пријављује на јавни конкурс, треба да испуњава су:

а)       да је држављанин РС и БиХ , а то доказује доказује увјерењем о држављанству

б)      да је пунољетан, а то доказује изводном из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте

в)       да је радно способан, а то доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа

г)       да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем што се доказује увјерењем о неосуђиваности из став 1. тачка г) за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

 

1.2. Посебни услови:

Поред општих услова кандидат треба да испуњава и посебне услове прописане Законом о основном васпитању и образовању ("Службени гласник РС", број 44/17), као и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Службени гласник РС", број 77/09, 86/10 и 25/14 и 76/15). прописани су посебни услови у погледу стручне спреме за горе наведено радно мјесто.

 

Право учешћа на конкурс имају и лица из члана 104. став 6. Закона о основном васпитању и образовању Републике Српске ("Службени гласник Републике Српске", број 44/17), као и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању Републике Српске ("Службени гласник Републике Српске", број 44/17)испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

 

1. Документација која се прилаже уз пријаву

 

У складу са чланом 6. Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник Републике Српске ", број 73/18) уз потписану пријаву на конкурс и документацију којом се доказује испуњеност општих услова конкурса потребно је доставити и документе којим се доказује испуњеност посебних услова конкурса и документацију на основу које се врши бодовање:

 

а) Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент

б) Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјене током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

г) извод из матичне књиге рођених - издат са неограниченим роком трајања,

д) увјерење о држављанству (не старије од 6 мјесеци),

ђ) увјерење о радном стажу издато од послодавца код кога је кандидат био запослен.

 

1.1.  Поред наведене документације кандидати могу доставити и остале доказе прописане Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи, који ће се бодовати од стране Комисије за избор:

 

а)       Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на евиденцији,

б)      Увјерење општинског /градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца

в)       Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

г)       Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС , ако се ради о кандидату из категорије борца

 

2. Рок за подношење пријаве

 

Јавни конкурс је отворен осам (8) дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске", посредством Завода за запошљавање Републике Српске.

 

3. Адреса достављања пријаве

 

Пријаве са прилозима се достављају на адресу:

ЈУ ОШ "Стеван Душанић" 74276 Прибинић, општина Теслић, поштом или непосредно у управу школе у затвореној коверти уз назнаку "пријава на конкурс – комисија за избор наставника - НЕ ОТВАРАТИ".

 

4. Интервју и тест

 

Са пријављеним кандидатима, који су доставили потпуне и благовремене пријаве, обавиће се интервју и тестирање дана, 10.12.2019. године, у 9 часова у просторијама ЈУ ОШ "Стеван Душанић" Прибинић.

Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а уколико се не појаве на интервју, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

 

5. Напомена

 

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Школа ће писменим путем обавијестити све учеснике о исходу конкурса у року од осам (8) дана од дана доношења одлуке о избору кандидата.

 

Неблаговремене, непотпуне и непотписане пријаве од стране кандидата који се пријављују на јавни конкурс, као и неовјерене фотокопије приложених докумената комисија за избор кандидата неће разматрати.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана