Зашто ми је важно колико си их имала прије мене?

Зашто ми је важно колико си их имала прије мене? 30.10.2017 22:57 | Б92

Иако смо сексуално све либералнији, чини се како је мушкарцима ипак стало до броја његових претходника са којим ћете га суочити...

Некада давно, секс за једну ноћ био је ендемска појава, док се данас на њега гледа са апсолутним одобравањем. Уз такве, знатно измијењене друштвене вриједности, особа која дуго није у озбиљној вези, чак и ако није промискуитетна, врло лако може доћи и до двоцифреног броја партнера.


Замолили смо момке да признају колико им је заправо важан број мушкараца са којима је жена прије њих спавала. Признајемо, били смо изненађени ускогрудошћу на коју смо наишли, јер се испоставило да типови и даље вјерују у затуцану филозофију по којој женама није дозвољено да слободно уживају у љубави и сексу - ако желе да их мушарци схвате озбиљно.

"Број партнера би ме сигурно одбио. Не знам колико је партнера превише, али свакако чим више, тим горе. Првенствено због страха од полно преносивих болести, али и либералног става те особе према сексу", Игор(28).

"Ако је бројка већа од 10, тешко бих се с тим носио", Марко(27).

"Број типова са којима је дјевојка спавала много говори о томе да ли је материјал за везу или не. Да тражим везу, број би ми био важан", Милош(37).

"Дјевојке по мом укусу дефинитивно нису оне које су имале пуно фрајера. Превелики број је релативан појам, који је најчешће у корелацији са годинама", Андрија(24).

"Апсолутно ми је битан број. Дјевојка која је спавала са доста фрајера дошла би у обзир само за one night stand ", Дарко(41).

"Мислим да не бих могао бити са дјевојком која је спавала са много мушкараца. Заправо, сигуран сам", Лука(25).© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица