Ти (бесмислени) сексуални свјетски рекорди

B92
Ти (бесмислени) сексуални свјетски рекорди

Од када постоји свијета и вијека људи се такмиче. У свему. Па тако и не чуди да свјетски рекорди на сексуалном плану некога фасцинирају. Или плаше.

Ево на примјер, узмимо само дужину пениса. Наспрам пениса митске величине од 35 цм у ерекцији, који има Џона Фалкон многим мушкарцима је тешко да се не осијете малим, али на срећу, у рекорде спада и најмања дужина пениса, само 1цм.

Рекорди ове врсте најчешће нас, међутим, наводе на смијех, чак и ако остану само у покушају, као рецимо амбициозни подухват америчке порно звезде Ларе Лав да орално задовољи 250 мушкараца у низу. Код 150. "примјерка" доктор је морао да прекине представу, јер је Лари претила опасност да колабира. Тако је рекорд задржала њена конкуренткиња, порно звијезда Самер Најт, такође из САД, која је за 14 сати орално задовољила 249 мушкараца.

Највише рекорда у овом подручју и иначе држе Американци, али озбиљну конкуренцију им представља Јапан, рецимо када је ријеч о највећој сексуалној оргији на свету – са 500 учесника – која је организована управо у овој земљи.

Најдужи сексуални однос имала је америчка холивудска звијезда из 30-тих година прошлог вијека Ме Вест, која је са својим партнером Тедом имала однос пуних 15 сати, док је најдужи женски оргазам који су у својој студији забиљежили амерички сексолози Мастерс и Џонсон трајао 43 секунде и састојао се од 25 вагиналних контракција.

Рекорд у највећем броју узастопних сексуалних односа у женској категорији држи америчка порно глумица Лиза Спаркс, која је за 24 сата сексуално општила са 919 мушкараца, а у мушкој такође амерички порно глумац Џон Доу, који је за потребе фима "Најсрећнији мушкарац на свијету" у року од три дана сексуално задовољио 101 жену.

Највећи број сексуалних партнера у познатој историји (80.000) имала је Јулија, ћерка римског императора Августа (31. п.н.е.) – која је због свог разузданог понашања на крају послата у изгнанство на римско острво Пандатерију, гдеј је остала до краја живота.

Највећи број порно филмова снимила је америчка порно глумица Шерон Кејн –1.023 испред камере и 31 као редитељка.

Најопаснију сексуалну услугу на свијету пружају јапанске проститутке у Хонг Конгу, познате као сампан-девојке. Оне с муштеријом полно опште у чамцу, нагнуте напред са главом у води, тако да привремено остају без ваздуха, а треперење вагиналних мишића изазвано страхом од смрти у оваквој ситуацији наводно представаља посебан доживљај, који има и своју посебну цијену.

Најстарија сексуална играчка по свој прилици је јвештачки пенис, тзв. олсболос, који се израђивао у античкој Грчкој, од камена, коже дрвета или глине, а најпопуларнију сексуалну играчку свих времена вјероватно представља популарни розе вибратор "рампант реббит" или скраћено "ремлер", који је послије улоге коју је одиграо у серији "Секс и град" постао најпродаванији сексуални реквизит свих времена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана