Тајна голих груди: Ево шта мушкарци прво помисле када их виде

Агенције
Тајна голих груди: Ево шта мушкарци прво помисле када их виде

Не постоји мушкарац који не воли груди, зар не? Ипак, многе припаднице љепшег пола су по питању својих адута несигурне и често се питају шта мушкарцу пролази кроз главу када их први пут види.

На друштвеној мрежи Редит мушкарци су позвани да одговоре на једноставно питање – шта прво помислиш кад се она први пут скине?


Мушкарци су, наравно, пресрећни! Сви који су се изјаснили о теми су се сагласили да им кроз главу пролазе само позитивне мисли, а величина и облик груди престаје да буде битан.

Када је ријеч о пуш-ап грудњацима, мушкарци кажу да су свјесни чињенице да их они чине облим и подигнутијим, али пошто такав модел носи свака друга жена, права им је мистерија како груди изгледају без потпоре и одјеће.

Мушкарци су се изјаснили и о силиконским грудима и, наравно, препознају их и прије него што скинете грудњак. Мушкарци кажу да силиконске груди најчешће виђају у порнићима, али им није могуће подвалити силикон као природне груди. Једноставно су свјесни да су другачијег облика и кажу да им нису занимљиве као природне груди.

"Драге даме, опустите се и покажите нам их. Свјесни смо да сте различите и у томе јесте чар. Груди су саме по себи као сладолед дјечаку и заиста није важно каквог су облика и величине", гласи један од мушких коментара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана