Ових 5 знакова откривају да сте одлични у кревету

Агенције
Ових 5 знакова откривају да сте одлични у кревету

Добар партнер у сексу никад није досадан, за почетак…

Добар секс и вјештина у кревету су подложне субјективном утиску, а дефиниција се мијења од особе до особе. Неформална испитивања и анкете показују да ова титула не зависи од величине пола, издржљивости ни посебној кореографији. Ево шта жене заправо прижељкују у кревету.


1. Креативни сте

"Мој дечко је најбољи сексуални партнер којег сам икад имала и то зато што никад није досадан," признаје Ивана. "Ретко кад то радимо у кревету. Он иницира секс у кухињи, дневној соби, чак смо имали секс и у орману. Узбудљиво је кад никад не знам шта ће направити слиједеће."

2. Пустоловни сте

"Титулу доброг у кревету нећете добити ако имате само један потез који пали," каже Бранка. "Кључ је у ставу и жељи да испробате нове ствари, страст у очима док то чините и способност да се смејете кад тијела производе чудне звукове. Пустоловни дух и спремност на забаву је оно што вас чини запањујуће добрим у кревету."

3. Причате о сексу и док не водите љубав

"Мој дечко и ја шаљемо једно другом провокативне поруке," признаје Марта. "Обожавам што смо отворени и искрени о својим сексуалним животима и можемо о тим стварима да разговарамо увијек. На примјер, недавно ме је драги прекинуо у гледању омиљене серије како би ми објаснио зашто га је толико узбудио орални секс који сам му приредила неколико дана раније. Кад је искрен са мном осјећам се пожељном, али и увијек међусобно учимо шта нам одговара у сексу."

4. Не бојите се да будете гласни

"Није ми намјера да пробудм све у комшилуку, али волим када мој муж јасно и гласно изражава шта му паше у кревету. Поготово ако погоди ону фину равнотежу у количини страствених уздаха и стењања - нема ништа сексипилније и узбуђујућег за мене од тога," каже Марија. "Једном сам била с фрајером који је практички ћутао све вријеме и уопште ми се није свидјело."

5. Самоувјерени – чак и кад не знате шта радите

"Мој дечко и ја недавно смо пробали везивање у кревету по први пут. Био је толико у контроли цијеле ситуације да сам га послије питала да ли је то већ радио," каже Мира. "Рекао је да није и то ме је ужасно узбудило."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана