Ове дијелове женског тијела мушкарци обожавају: Груди, задњица...?

Ове дијелове женског тијела мушкарци обожавају: Груди, задњица...? 26.06.2018 19:49 | Агенције

Већина мисли када су мушкарци у питању да падају само на савршена, затегнута, издужена и женска тијела без мане.

Али права истина је да они заправо воле неочекиване детаље, а највише цијене природан изглед.

Коса

Њен мирис и свежина када наслони своје усне желећи да је пољуби. Начин на који она пада преко очију буди жељу да је лагано руком склоне иза вашег уха, на који се сјаји буди у њему готово неиздрживу жељу да руком прође кроз њу и ужива у њеној мекоћи.

Кожа

Тако глатка и мека, као да га позива на пољубац и њежан додир. Управо је кожа један од разлога зашто би мушкарац радије проводио романтичне тренутке са женом него са својом богатом колекцијом филмова за одрасле.

Рамена

Има нешто у жениним раменима и врату што је мушкарцима неодољиво. Можда је то савршен облик који их привлачи да се приближе, нежно наслоне своје усне и удахну тај природан мирис женске коже. Овај дио женског тијела уједно се сматра и ерогеном зоном.

Леђа

Темељ сваког елегантног држања и грациозног хода је дискретна С линија леђа, за коју бројни мушкарци истичу како их привлачи више од деколтеа. Суптилно наглашена изразом или узаним комадом одјеће, чврста и лијепо обликована леђа су бројним умјетницима инспирација, а мушкарцима магнет привлачности.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица