Oвако изгледа савршени секс и уопште није узбудљив колико очекујете

Агенције
Oвако изгледа савршени секс и уопште није узбудљив колико очекујете

Стручњак открива како данас изгледа савршени сексуални живот...

Иако већина људи сматра да је савршени секс комбинација страсти, задовољства и вишеструких оргазама, истина је далеко другачија…


То је потврдио и сексуални терапеут Џејмс Прис, истакавши да је идеална сексуална веза много мање узбудљива од прича које се препричавају или пласирају у специјализованим магазинима.

"У почетку везе, партнери најприје експериментишу, покушавајући да схвате шта је то што им прија и ствара обострано задовољство. Секс еволуира временом и постаје бољи како веза одмиче. Тако се љубавници упознају и схватају шта је то што их узбуђује. Такође, они разазнају и шта им не прија, о чему партнер машта и како му измамити сексуалну жељу", рекао је Џејмс за "Дејли мејл".

Он је посебно напоменуо да што дуже вријеме проведемо у вези, то може и најбољи секси претворити у рутину.

У моменту када партнери упознају међусобне жеље и навике у кревету, квантитет обично замијењује квалитет, који постаје много битнији. Сасвим очекивано, секс у савршеним везама се практикује у просјеку два пута седмично.

"Чак и ако се учесталост сексуалних односа смањује, то не треба приписивати кризи у вези или недостатку привлачности. На учесталост у великој мјери утиче и умор који долази са дугим радним временом, па многи од парова не стижу даље од мажења пред телевизором", закључио је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана