Ево зашто су жене са облинама сјајне у кревету

mondo.rs
Ево зашто су жене са облинама сјајне у кревету

Ако волите даме са облинама, онда ће вас ово занимати - прочитајте десет разлога зашто су оне одличне у кревету.

Самопоуздање

Велике груди и заносна задњица којима мушкарци могу да се позабаве нису једини разлози зашто су ове даме секси, већ то што су свјесне свог женственог тијела. Љепота и сексепил можда немају много везе са величином тијела, али итекако имају са самопоуздањем. Да вас подсјетимо - жене које имају више самопоуздања (читајте: жене са облинама) су боље у кревету.

И наука потврдила

Научна истраживања показују да су мушкарци "програмирани" тако да их привлаче жене са облинама. Ко би могао да одоли тој фигури пјешчаног сата?!

Здрав (сексуални) апетит

Ништа није сексепилније од жене која зна да ужива - једе колач када јој се једе, попије чашу вина онда када то жели, а када пожели оргазам, спремите се...

Живот је кратак...

...да бисте га провели са дјевојком која је опсједнута уносом калорија и која ће време послије секса умјесто за мажење искористити за причање о новој дијети.

Велике груди

ОК, немају све "заобљеније" дјевојке велике груди, али углавном имају веће него оне манекенског типа грађе. Да додамо - није све у грудима, али није на одмет ако дјевојка има лијепе груди.

Задњица

Истраживање је показало да жене са већом позадином рађају интелигентнију дјецу због веће количине омега 3 масних киселина складиштених у задњици. Ако мислите да гуза Ким Кардашијан мами мушке уздахе само због тога што је утегнута у уску хаљину, размислите поново - мушкарцима је то подсвијесно знак да је жена бољег репродуктивног здравља.

Фокус на забавним стварима

Даме са облинама неће трошити вријеме покушавајући да се увуку у фармерке три броја мање, већ на много забавније ствари - нове секс позе, распламсавање страсти...

Удобност

Сложићете се, бујне груди облих дјевојака су идеално мјесто на које можете да наслоните главу након добре "акције".

Оне су прави супермодели

Ако мало боље размислите, схватићете да су заобљене дјевојке стотинама година уназад биле синоним за љепоту и сексепил - све док модну писту нису преузели "ходајући скелети". Стотине година историје не могу да омаше!

Познате даме са облинама

Помислите само на Џенифер Лопез, Ким Кардашијан, Кели Брук... Вјероватно не треба ништа више да додамо.

Извор: Мондо

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана