Селак: Градски одбор СП-а Бањалука показао јединство

Срна
Селак: Градски одбор СП-а Бањалука показао јединство

Бањалука - Предсједник Градског одбора СП-а Бањалука Горан Селак изразио је задовољство што је овај одбор у години коју је обиљежио низ турбуленција у Скупштини града Бањалука показао јединство, а његови чланови опредијељеност ка овој партији и њеним идејама.

Селак је новинарима у Бањалуци прије почетка скупа који су организовали рејони три и шест бањалучког одбора СП-а рекао да је овај скуп организован да би се представили постигнути резултати у овој години.


Предсједник рејона три градског одбора СП-а у Бањалуци Драгана Ристић рекла је да су у овој години забиљежени многоструки резулати Одбора, као и његово кадровско јачање.

„Посебно смо се истакли у хуманитарнима акцијама, чиме смо показали да идеја социјалне једнакости живи у нашој партији и да искрено држимо до њих“, додала је Ристићева.

Она је навела да је овај скуп прилика да се покаже јединство партије, те представе остварени резултати у раду, чему је велику подршку дао и предсједник СП-а Петар Ђокић.

Предсједник рејона шест Градског одбора СП-а у Бањалуци Милан Торбица рекао је да ова партија има за циљ да ојача градску организацију у Бањалуци, која тренутно има око 3.500 чланова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана