Чубриловић: ДНС очекује најмање пет одборника у локалном парламенту Котор Вароши

Срна
Чубриловић: ДНС очекује најмање пет одборника у локалном парламенту Котор Вароши

Котор Варош - Потпредсједник ДНС-а Недељко Чубриловић изјавио је на предизборном скупу ове странке у Котор Варошу да на предстојећим локалним изборима очекују најбољи резултат од оснивања странке, јер имају најбољег кандидата за начелника општине Ђуру Крчића и квалитетну одборничку листу.

Чубриловић је истакао да је ДНС политичка опција која има шта да понуди и људе спремне да реализују зацртане програме и циљеве.


"Наш кандидат за начелника општине Ђуро Крчић је најбољи могући избор за грађане ове локалне заједнице, а вјерујем да ће ДНС у новом сазиву општинског парламента имати најмање пет одборника", додао је Чубриловић.

Кандидат ДНС-а за начелника Котор Вароша Ђуро Крчић каже да не сумња у побједу 2. октобра јер подршка грађана је све већа како се ближи крај кампање.

"Залагаћу се за продуктивнији рад општинске администрације, која ће бити на услузи грађанима 24 сата, и за смањење стопе незапослености", нагласио је Крчић.

Он каже да ће ДНС послије локалних избора бити важан фактор у политичком животу општине Котор Варош.

Носилац одборничке листе ДНС-а за локални парламент Далиборка Керезовић Дамјановић рекла је да је рад на терену у протеклих мјесец дана показао да ће имати најбољи резултат до сата.

"Имамо велику подршку у свим мјесним заједницама, нарочито у Ваганима и Масловарама, што нам даје за право да очекујемо шест одборника у локалном парламенту", истакла је Керезовићева.

На предизборном скупу ДНС-а представљени су кандидати за одборнике, а присуствовали су и члан Предсједништва ДНС-а Лејла Решић и генерални секретар странке Драгутин Родић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана