Čubrilović: DNS očekuje najmanje pet odbornika u lokalnom parlamentu Kotor Varoši

Srna
Čubrilović: DNS očekuje najmanje pet odbornika u lokalnom parlamentu Kotor Varoši

Kotor Varoš - Potpredsjednik DNS-a Nedeljko Čubrilović izjavio je na predizbornom skupu ove stranke u Kotor Varošu da na predstojećim lokalnim izborima očekuju najbolji rezultat od osnivanja stranke, jer imaju najboljeg kandidata za načelnika opštine Đuru Krčića i kvalitetnu odborničku listu.

Čubrilović je istakao da je DNS politička opcija koja ima šta da ponudi i ljude spremne da realizuju zacrtane programe i ciljeve.


"Naš kandidat za načelnika opštine Đuro Krčić je najbolji mogući izbor za građane ove lokalne zajednice, a vjerujem da će DNS u novom sazivu opštinskog parlamenta imati najmanje pet odbornika", dodao je Čubrilović.

Kandidat DNS-a za načelnika Kotor Varoša Đuro Krčić kaže da ne sumnja u pobjedu 2. oktobra jer podrška građana je sve veća kako se bliži kraj kampanje.

"Zalagaću se za produktivniji rad opštinske administracije, koja će biti na usluzi građanima 24 sata, i za smanjenje stope nezaposlenosti", naglasio je Krčić.

On kaže da će DNS poslije lokalnih izbora biti važan faktor u političkom životu opštine Kotor Varoš.

Nosilac odborničke liste DNS-a za lokalni parlament Daliborka Kerezović Damjanović rekla je da je rad na terenu u proteklih mjesec dana pokazao da će imati najbolji rezultat do sata.

"Imamo veliku podršku u svim mjesnim zajednicama, naročito u Vaganima i Maslovarama, što nam daje za pravo da očekujemo šest odbornika u lokalnom parlamentu", istakla je Kerezovićeva.

Na predizbornom skupu DNS-a predstavljeni su kandidati za odbornike, a prisustvovali su i član Predsjedništva DNS-a Lejla Rešić i generalni sekretar stranke Dragutin Rodić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana