ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 23.01. 2019. године

ЈУ ЗЗЗ РС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 23.01. 2019. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

 

*********

**************

 

 

“ФАРМАВИТ” ДОО  ЉУБИЊЕ

 

КОНКУРС

 

за пријем у радни однос

 

 

1. Руководилац производње на фарми товних пилића у Љубињу

 

2. Општи и посебни услови за пријем у радни однос:

- Стручна спрема: ВСС, ветеринарски факултет или пољопривредни         

          факултет - смјер сточарство

- Радно искуство: најмање 1 (једна) година на истим пословима

- Активно знање енглеског језика (читање и писање)

- Познавање рада на рачунара (MS Office)

- Посједовање организационих способности и способности за тимски рад

          - Развијене комуникацијске вјештине

          - Возачка дозвола Б категорије

3. Послодавац обезбјеђује смјештај

4. Плата по договору

 

Пријаве се достављају на адресу:

“Фармавит” д.о.о., Црногорски пут 5, 88380 Љубиње, са назнаком - за конкурс за посао -

Или путем еmail-а:  [email protected]

 

Оглас остаје отворен 30 дана од дана објављивања.

 

 

ЈУ ОШ “ЉУТИЦА БОГДАН”

КАЛИНОВИК

 

 

КОНКУРС

 

1. Наставник техничког васпитања 1 извршилац , 4 часа,  на одређено вријеме до 30.6.2019. Напомена: За радно  мјесто  се тражи лице  са радним искуством.

2. Наставник информатике, 1 извршилац, 2 часа, на одређено вријеме - 12 мјесеци, приправник.

 

Поред општих услова предвиђених Законом, кандидати морају испуњавати и посебне услове предвиђене чланом 104 Закона о основном васпитању и образовању  (“Службени гласник  Републике Српске” бр.44/17) и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача (“Службени гласник  РС” бр.77/09, 86/10 и 25/14). Потребна документација:

• Уз потписану пријаву од стране кандидата на којој ће обавезно бити назначена адреса и контакт телефон кандидати достављају сљедећа документа :

• Извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте;

• Увјерење о држављанству;

• Овјерену фотокопију дипломе о стеченом звању;

• Увјерење или додатак  дипломи  о просјеку оцјена  који је кандидат остварио током студирања (Увјерење мора бити издато од високошколске установе) ,

• Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији  незапослених лица

• Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

• Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца;

• Увјерење општинског/градског органа управе надленог за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

• Љекарско увјерење (дужан је доставити  кандидат који  буде изабран путем конкурса, а прије заснивања радног односа). Љекарско увјерење не може бити старије од 6 мјесеци.

• Увјерење о неосуђиваности  (затражиће основна школа  по службеној дужности након што кандидат буде изабран путем конкурса, а прије заснивања радног односа)

 

Рок за подношење пријава је 8 дана од дана објављивања у дневним новинама “Глас Српске”.

 

Са кандидатима који испуњавају услове конкурса биће обављен интервју и тест који представљају критеријуме за бодовање приликом утврђивања листе кандидата за пријем у радни однос. (Правилник о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у  основној школи (“Службени гласник Републике Српске” бр.74/18)

Кандидати који испуњавају услове конкурса биће писменим путем обавијештени о датуму и мјесту спровођења теста и интервјуа, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су у пријави на конкурс дужни навести контакт телефон и адресу.

 

Кандидати су дужни  доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

 

Непотпуне и неблаговремене пријаве закључком ће бити одбачене.

Пријаве са траженом документацијом предати лично или  послати поштом препоручено на адресу: ЈУ Основна школа “Љутица Богдан”, Српских добровољаца број 5, 71230 Калиновик.                                                  

 

 

 

***********

 

ЈУ ОСНОВНА МУЗИЧКА ШКОЛА “СВЕТИ РОМАН МЕЛОД”

НЕВЕСИЊЕ

 

 

 

КОНКУРС

за попуну радних мјеста

 

 

1. Наставник клавира...................................... 1 извршилац,  24  часа седмично, на одређено вријеме – до повратка раднице са боловања.), радно искуство, положен стручни испит, рад у Централној школи Невесиње.

 

2. Наставник корепетиције...................................... 1 извршилац,  10 часова седмично, на одређено вријеме – до краја школске 2018/2019 г.), радно искуство, положен стручни испит, рад у Подручном одјељењу Гацко

 

За све кандидате обавезан је рад у петодневној радној седмици.

 

Општи услови:

- да је држављанин РС и БиХ

- да је старији од 18 година;

- да је радно способан,

- да није правоснажном пресудом осуђиван за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом и малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава.

 

Посебни услови:

1 и  2. дипломирани музичар – пијаниста, дипломирани музички извођач или педагог, са претходно завршеном средњом музичком школом, образовни профил: музички извођач – пијаниста.

 

Уз пријаву на конкурс кандидати су дужни доставити доказе о испуњавању општих и посебних услова и то:

- извод из матичне књиге рођених,

- увјерење о држављанству БиХ, РС

- љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима,

- увјерење од суда да нису правоснажном пресудом осуђивани за кривична дјела против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом и малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,

- овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области ,

- додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања, или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

- увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета;

- увјерење о оствареном радном стажу,

- увјерење о положеном стручном испиту,

- потврду од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених  уколико је кандидат незапослен,

- рјешење о утврђеном статусу социјално угроженог лица, уколико кандидат има тај статус (види члан 6. Правилника о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи – “Сл. гласник РС” број 74/18).

Уколико је кандидат запослен дужан доставити увјерење о запослености издато од послодавца са фондом и седмичним распоредом часова. Уколико кандидат има 2 држављанства и запослен је у другој држави дужан је доставити увјерење о запослењу у другој држави или потврду са евиденције незапослених лица.

 Уколико се на конкурс не пријави лице са потребним радним искуством и положеним стручним испитом, комисија ће разматрати пријаве лица без радног искуства.

Право учешћа на конкурсу имају лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање од годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане законом о основном образовању.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су до ступања на снагу Закона о основном образовању и васпитању (“Сл. гласник РС” број 44/17,31/18) испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Љекарско увјерење о здравственим и психофизичким способностима за рад са ученицима доставља се након избора кандидата, а прије заснивања радног односа.

Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити по службеној дужности, а прије заснивања радног односа.

Дана, 6.2.2019. године, са почетком у 12 часова у просторијама школе на адреси Трг Благоја Паровића бб са свим кандидатима који су доставили благовремене и потпуне пријаве  обавиће се тестирање и интервју.

Кандидати су дужни доставити овјерене фотокопије свих докумената и те фотокопије неће бити враћене кандидатима.

Пријаве са потребним документима могу се предати непосредно или послати поштом на наведену адресу.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Конкурс остаје отворен осам дана од дана објављивања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана