ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 27.04.2016.

ЈУ ЗЗЗРС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 27.04. 2016. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

***************

ЈУ ОШ "ПЕТАР ПЕТРОВИЋ ЊЕГОШ"

БУСНОВИ - ПРИЈЕДОР

КОНКУРС

за слободно радно мјесто

1. Психолог школе - 1 извршилац, на пола радног времена, са положеним стручним испитом, на одређено радно вријеме до повратка радника са боловања.

На конкурс се могу пријавити лица која испуњавају сљедеће услове:

- да имају одговарајући ниво образовања, односно одговарајућу стручну спрему

- да су држављани РС и БиХ

- да су пунољетна

- да су радно способна

- да нису осуђивана правоснажном пресудом за кривична дјела

Уз потписану пријаву кандидати су дужни да доставе сљедећу документацију:

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма;

2. Увјерење о држављанству ,

3. Родни лист или овјерену фотокопију личне карте,

4. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања;

5. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица

6. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца;

7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулих борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту утврђеном статусу члана породице  борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије бораца.

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

10. Љекарско увјерење које не може бити старије од 6 мјесеци доставља само изабрани кандидат, а прије заснивања радног односа.

11. Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата прибавља школа по службеној дужности.

12. Увјерење о положеном стручном испиту.

Пријаве на конкурс могу да доставе сви кандидати који испуњавају услове Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача. 

Тестирање и интервју ће се обавити дана 18.5.2016. године са почетком у 10 часова. Тестирање и интервју за наведено радно мјесто обавиће се у школи у Бусновима, само за кандидате који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервју, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни да доставе овјерене копије свих докумената и те копије се неће враћати кандидатима.

Неблаговремен и непотпуне пријаве неће се узети у разматрање.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања у дневним новинама "Глас Српске".

Пријаве на конкурс можете доставити лично у школу или послати на адресу школе са назнаком "За конкурс".

ЈУ ОШ "ВУК КАРАЏИЋ"

ИВЕ АНДРИЋА ББ

79220 НОВИ ГРАД

        

КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

1. Наставник за наставни предмет математика на одређено вријеме – 12 часова  до краја шк. 2015/16. године, а најкасније до 31.8.2016. године .................................. 1 извршилац (приправник).

Поред општих услова предвиђених Законом о раду, кандидати морају испуњавати и посебне услове предвиђене Законом о основном образовању и васпитању и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача у основној школи, као и Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основним школама.

Потребни документи:

Уз пријаву на конкурс, потписану од стране кандидата који се пријављује на конкурс, кандидати су дужни да доставе оригинале или овјерене копије сљедећих докумената:

1. Диплому о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

2. Извод из Матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте,

3. Увјерење о држављанству,

4. Љекарско увјерење о психичкој, физичкој и здравственој способности које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа

5. Увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног однос

Кандидати треба да доставе и документа утврђена Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи на основу којих ће се извршити бодовање и рангирање пријављених кандидата:

1. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, а у изузетним случајевима, уколико кандидат не може из оправданих разлога прибавити претходно наведене документе,  просјечна оцјена може се доказати и овјереном фотокопијом индекса;

2. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица;

3. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије инвалида;

4. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије бораца;

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса Комисија за избор обавиће тестирање и интервју дана 11.5.2016. године (сриједа) у 12 часова у просторијама Централне школе на адреси Иве Андрића бб, Нови Град.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирању и интервју. За кандидате који се не појаве на тестирању или интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријем кандидата у радни однос вршиће се на основу Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у Основној школи

Кандидати су дужни да доставе овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.                                          

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања преко Завода за запошљавање РС у дневном листу "Глас Српске".

Пријаве и доказе о испуњавању услова конкурса доставити путем поште на адресу ЈУ ОШ "Вук Караџић" Нови Град, Иве Андрића бб са назнаком "За конкурс за попуну упражњеног радног мјеста с назнаком радног мјеста – НЕ ОТВАРАТИ ".

Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата неће се разматрати.

          

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана