ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 22.03.2017.

ЈУ ЗЗЗ РС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 22.03. 2017. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

************

РЕПУБЛИКА  СРПСКА

ЈУ УГОСТИТЕЉСКО-ЕКОНОМСКА ШКОЛА

Вука Караџића, 16

ПРИЈЕДОР

 

КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

1. Професора за наставни предмет биологија, 1 извршилац, 4 часа, на одређено вријеме, до краја наставне године, до 30.6.2017. године, без искуства – приправник.

2. Професора за наставни предмет енглески језик, 1 извршилац, 18 часова, на одређено вријеме, до повратка раднице са породиљског боловања, до 5.6.2018. године, без искуства – приправник.

Поред  услова прописаних чланом 26. Закона о раду ("Сл. гласник РС", број: 1/16) кандидати треба да испуњавају услове предвиђене  Законом о средњем образовању и васпитању ("Сл. гласник РС", број: 74/08, 106/09, 104/11, 33/14) и Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Сл. гласник РС", број: 29/12, 80/14, 83/15).

Уз потписану пријаву кандидати треба да доставе овјерене копије сљедећих докумената, а у складу са  чланом 28. став 1. Закона о раду ("Сл. гласник РС", број: 1/16), те чланом 7. и 8. Правилника о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи ("Сл. гласник РС", број:102/14):

- Увјерење о држављанству;

- Извод из матичне књиге рођених;

- Овјерену фотокопију дипломе у којој је наведено стручно звање у одређеној области;

- Увјерење издато од  високошколске установе или додатак дипломи о просјечној оцјени током студирања;

- Увјерење издато од Завода за запошљавање на подручју јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен о времену проведеном на евиденцији незапослених лица, а након стицања стручне спреме тражене конкурсом;

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску  заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску  заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

 - Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску  заштиту о утврђеном статусу  борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС  ако се ради о кандидату из категорије борца;

- Љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности (не старије од 6 мјесеци) за рад са ученицима издато од надлежне установе доставиће кандидат који буде одабран по конкурсу,  а прије заснивања радног односа; 

- Увјерење о неосуђиваности, за кандидата који буде изабран по конкурсу, Школа ће затражити од надлежног Центра јавне безбједности, а прије заснивања радног односа.

Тестирање и интервју са кандидатима који испуњавају услове конкурса, обавиће се 3.4.2017. године у 10 часова, у просторијама Школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју и уколико се не појаве у заказаном термину, сматраће се да су одустали.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Пријаву на конкурс и документацију доставити на адресу Школе,  са назнаком "за конкурс".

Кандидати су дужни да доставе овјерене копије свих докумената које се неће враћати кандидатима.

Неблаговремена и непотпуна документација неће се узети у  разматрање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана