ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Добој: Оглашава слободна радна мјеста на дан 7.10.2015

ЈУ ЗЗЗРС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 7.10. 2015. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.                       

 

 

ЈУ ОШ "ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ" БЛАТНИЦА

74275 БЛАТНИЦА - ТЕСЛИЋ

 

ОДЛУКА

о поништењу дијела  конкурса

 

Поништава се дио расписаног јавног конкурса број 317/15 од 13.8.2015. године објављен у дневном листу "Глас Српске" дана сриједа, 19.8.2015. (а самим тим поништава се и исправка конкурса број 329/15 од 24.8.2015. године, објављена у дневном листу "Глас Српске" дана 26.8.2015. године  и то у дијелу  који се односи на:

 

- Професора, наставник историје - хисторије, 1 извршилац на одређено радно вријеме до повратка радника са функције  директора школе Миладина Готовца, а најдуже до 30.6.2014. – 14 часова (са  или без радног искуства), под редним бројем 5.

 

1. Ова одлука  ступа на снагу даном доношења.

 

2. Разлог  за дјелимично поништење конкурса су техничке грешке.

 

3. Одлуку објавити у дневном листу "Глас Српске" путем Завода за запошљавање Републике Српске.

 

 

 

 

ЈУ ОШ "ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ" БЛАТНИЦА

74275 БЛАТНИЦА ТЕСЛИЋ

ЈАВНИ КОНКУРС

 

1. Професор, наставник  историје - хисторије - 1 извршилац, на одређено радно вријеме до повратка радника са функције директора школе а најкасније до 30.10.2016. године  14 -  часова  (приправник)

1. Услови конкурса

1.1 . Општи услови:

Општи услови, које кандидат који се пријављује на јавни конкурс, треба испуњавати  су:

а)  да је држављанин РС и БиХ,

б) да је пунољетан, 

в) да је радно способан, а то доказује љекарским  увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат  након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа

г) да није осуђиван правоснажном  пресудом  за кривична дјела  учињена против достојанства  личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем што се доказује  увјерењем о неосуђиваности увјерење  о неосуђиваности из  став 1. тачка г)  за изабраног кандидата школа ће  прибавити  службеним путем,  а прије заснивања радног односа.

 

1.2. Посебни услови:

 Поред општих услова кандидат треба да испуњава и посебне услове прописане Законом о основном образовању и васпитању, као и Правилником  о стручним профилима  и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

 

2. Документација која се прилаже уз пријаву

 

Кандидати који се пријављује  на јавни конкурс су дужни уз пријаву потписану од стране кандидата који се пријављује, доставити:

 

а) овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање  у одређеној области или еквивалент

б) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјене током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

в) извод из матичне књиге рођених – издат са неограниченим роком трајања,

г) увјерење о држављанству (не старије од 6 мјесеци),

д) увјерење о невођењу кривичног поступка које издаје надлежни суд (не старије од 3 мјесеца),

ђ) увјерење о радном стажу издато од послодавца код кога је кандидат био запослен.

 

2.1. Поред наведене документације кандидати могу доставити и остале доказе прописане Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи, који ће се бодовати од стране Комисије за избор:

 

а) Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на евиденцији,

б) Увјерење општинског /градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради  о кандидату из категорије  породице погинулог борца

в) Увјерење општинског/градског органа  управе  надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

г) Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца

 

3. Рок за подношење пријаве

 

Јавни конкурс је отворен осам (8)  дана од дана објављивања.

 

4. Адреса достављања пријаве

 

Пријаве са  прилозима се достављају на адресу школе поштом или непосредно у управу  школе у затвореној коверти уз назнаку "пријава на конкурс – комисија за избор наставника - НЕ ОТВАРАТИ"

 

5. Интервју и тестирање: 

 

Тестирање кандидата који испуњавају услове конкурса обавиће се дана 22.10.2015. године у 8 часова, а интервју у 10 часова у просторијама  ЈУ ОШ "Доситеј Обрадовић" Блатница.

 

6. Напомена

 

Кандидати су дужни  доставити овјерене копије  свих докумената  и те копије неће бити враћене кандидатима.

Школа ће писменим путем обавијестити све учеснике  о исходу конкурса  у року од осам (8) дана од дана доношења одлуке о избору кандидата.

 

 

 

 

ЈУ ОШ "ГОРЊА СЛАТИНА" ГОРЊА СЛАТИНА

76 238 ГОРЊА СЛАТИНА

 

ОДЛУКА

О ИСПРАВЦИ ЈАВНОГ КОНКУРСА  

за попуњавање упражњених радних мјеста

 

У конкурсу број: 505/15 који је објављен дана 16.9.2015. године у "Гласу Српске" врши се исправка у дијелу који се односи на наставника енглеског језика (дио конкурса који се односи на педагога школе остаје исти), те нови текст конкурса за попуну упражњеног радног мјеста наставника енглеског језика гласи:

 

1. Наставник енглеског језика - 1 извршилац на одређено вријеме до повратка раднице са породиљског одсуства, приправник

 

Кандидати морају да испуњавају сљедеће услове:

Општи услови:

1.  да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству.

2. да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

3. да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем не старијем од 6 мјесеци које прилаже изабрани кандидат након извршеног избора а прије заснивања радног односа,

4. да није осуђиван правноснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем које се доказује Увјерењем о неосуђиваности а које ће за изабраног кандидата школа  прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

 

Поред општих услова кандидати  треба да имају и одговарајући ниво образовања из члана 105. Закона о основном образовању и васпитању и члана 3. Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

 

Уз пријаву са кратком биографијом (потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс за пријем у радни однос и обавезном адресом становања и бројем телефона)  и документације којим доказује испуњеност општих услова кандидат је дужан да достави:

а) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање или еквивалент,

б) додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена

в) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

ђ) увјерење општинског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

е) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

ж) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије бораца.

 

Дана, 19.10.2015. године у 13 часова у просторијама школе обавиће се тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и исте се неће враћати кандидатима.      

Рок за подношење пријаве је 8 дана од дана објављивања.

Пријаве се могу доставити лично или путем поште на адресу школе.

 

 

 

ЈУ ОШ "ЈЕВРЕМ СТАНКОВИЋ" ЧЕЧАВА

74 274 ЧЕЧАВА

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

 

1. Наставник демократије и људских права – 1 извршилац, 2 часа седмично, на одређено вријеме – до 30.6.2016. године;

2.  Наставник биологије – 1 извршилац, 14 часова седмично, на одређено вријеме – до повратка радника са породиљског одсуства.

 

          Поред општих услова предвиђених Законом о раду кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 105. и 106. Закона о основном образовању и васпитању и Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

 

I Општи услови:

а) да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

б) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

в) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

г) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерење о неосуђиваности из става 1. тачка г) за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

 

II  Посебни услови:

а) одговарајући ниво образовања - завршен први циклус студијског програма и стручно звање у одређеној области или еквивалент,

б) да има најмање годину дана радног искуства у струци,

в) да има положен стручни испит за рад у васпитно-образовном процесу,

г) љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима.

Документи који се прилажу уз потписану пријаву:

а) овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

б) увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

в) додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

г) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица  која се налазе на тој евиденцији,

д) увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

ђ) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

е) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

з) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

 

III  Тестирање и интервју:

Са пријављеним кандидатима, који су доставили потпуне и благовремене пријаве, обавиће се тестирање и интервју дана 19.10.2015. године у просторијама школе, са почетком у 13 часова.

 

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената  и те копије неће бити враћене кандидатима.

 

ИВ Рок за учешће на конкурсу и начин достављања пријаве

Пријаве, са потребним документима, се могу доставити лично или поштом на сљедећу адресу школе са назнаком "ЗА КОНКУРС".

 

Рок за подношење пријаве је 8 дана од дана објављивања.

 

 

 

ОШ "ТОДОР ДОКИЋ" КАЛЕНДЕРОВЦИ

74 413 КАЛЕНДЕРОВЦИ

 

КОНКУРС

за упражњена радна мјеста

1. Наставник математике на одређено радно вријеме 1 извршилац - приправник 8 часова до 31.8.2016. год.

 

Услови: Поред услова утврђених Законом о раду пречишћени - текст. Пријем  радника извршиће се и у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема у радника  у радни однос у основној школи  кандидат треба да испуњава и сљедеће.

 

*да има одговарајући ниво образовања – завршен први циклус студијског програма и стручно звање или еквивалент, односно високу или вишу стручну спрему и то:

 

 

Општи услови:

*да је држављанин РС и БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

*да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

*да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем, које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

*да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

- Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

 

За упражњено радно мјесто, поред наведених услова кандидат треба да достави сљедећу документацију:

 

*пријаву потписану од стране кандидата који се пријављују на јавни конкурс за пријем у радни однос наставника или стручног сарадника

*овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

*додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

*увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица који се налазе на тој евиденцији,

*увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са искуством,

*увјерење општинског/градског органа  управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

* увјерење општинског/градског органа  управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу  борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца,

* увјерење општинског/градског органа  управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

Оглас остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Пријаве слати на адресу школе са назнаком - пријава  на оглас

 

- Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

 

- Тестирање кандидата и интервју обавиће се 19.10.2015.  године у 10  часова у просторијама школе.

 

- Кандидати се неће посебно позивати на  тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању и интервју, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

 

 

 

ЈЗУ ДОМ ЗДРАВЉА "СВЕТИ САВА" ТЕСЛИЋ

МАРКА ПЕЈИЋА БР. 8

74 270 ТЕСЛИЋ

 

КОНКУРС

за обављање послова

 

I

- Медицински техничар ......1 извршилац са радом на одређено радно вријеме,

II

Поред општих услова утврђених законом кандидат треба да испуњава и посебне услове:

-  Завршена средња медицинска школа,

-  Положен стручни испит у звању медицинског техничара.

III

Уз пријаву на конкурс са адресом пребивалишта и бројем телефона кандидати су дужни приложити доказ о испуњавању општих и посебних услова, односно овјерене копије код надлежног органа:

1.  Увјерење о држављанству (не старије од 6 мјесеци),

2.  Увјерење о општој здравственој способности (не старије од 6 мјесеци),

3.  Овјерена копија личне карте (не старија од 6 мјесеци),

4.  Овјерена копија дипломе о завршеној школи,

5.  Овјерена копија увјерења о положеном стручном испиту.

IV

Рок за подношење пријаве је 15 дана од дана објављивања конкурса.

V

Са кандидатима који испуњавају услове конкурса Комисија именована Одлуком в.д. директора обавиће интервју о којем ће кандидати бити накнадно обавијештени.

 VI

Пријаве на конкурс са траженом документацијом могу се доставити лично на протокол управе Дома здравља Теслић или путем поште на адресу: ЈЗУ Дом здравља "Свети Сава" Теслић, ул. Марка Пејића број 8.

 

 

 

 

ЈУ ОШ "ОЗРЕН", ДОЊА ПАКЛЕНИЦА

74255 ДОЊА ПАКЛЕНИЦА

 

КОНКУРС

 

1. Професор разредне наставе - 1 извршилац (са радним искуством и положеним стручним испитом) - пуна норма, на одређено вријеме - до повратка раднице са неплаћеног одсуства, а најдаље до 31.12.2015.

 

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

Кандидат мора испуњавати опште услове предвиђене Законом о раду, услове прописане чланом 105. и 106. став 1, 2 и 3 Закона о основном образовању и васпитању и Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

 

Наставу и друге облике образовно – васпитног рада у предметној настави може да изводи:

1) професор разредне наставе или професор који у дипломи о завршеном факултету има уписану двопредметну групу у којој је разредна настава самосталан или равноправан предмет,

2) наставник разредне наставе са завршеном педагошком академијом, смјер разредна настава.

 

Кандидати су  дужни уз пријаву доставити и овјерене копије докумената:

- пријаву на конкурс са кратком биографијом и контакт телефоном,

- диплому о завршеном факултету,

- увјерење о држављанству,

- извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте,

- увјерење издато од високошколске установе о просјеку оцјена који је кандидат остварио током студирања или додатак који је издат уз диплому,

- увјерење или потврду издата од Завода за запошљавање на подручју локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

- увјерење о радном стажу стеченом након стицања стручне спреме и профила траженог конкурсом издато од послодавца код којег је кандидат био запослен,

- увјерење од општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног  за борачко инвалидску заштиту о утврђивању статуса бораца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије бораца,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС  ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

- кандидат који буде изабран накнадно ће донијети увјерење о здравственој физичкој и психичкој способности за рад у просвјети,

- увјерење о неосуђиваности прибавиће Школа службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа.

 

Напомена: Кандидат је дужан доставити овјерене копије свих докумената, не старије од 6 мјесеци, а непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.

Тестирање и интервју са пријављеним кандидатима који испуњавају услове конкурса обавиће се 23.10.2015. године у просторијама централне школе ЈУ Основне школе "Озрен"  Доња Пакленица  са почетком у 13 часова.


Пријаве са документацијом слати на адресу школе у року од 8 дана од дана објављивања конкурса.

 

 

 

ЈУ "МЕДИЦИНСКА ШКОЛА" ДОБОЈ

ПОП ЉУБИНА 31

74 000 ДОБОЈ

 

КОНКУРС

           

1. Дипломирани правник, без искуства - приправник, на одређено радно вријеме, до повратка раднице са породиљског одсуства, на радно мјесто секретара школе..................................................................................................................................... 1 извршилац,

 

          Поред  општих  услова  предвиђених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и услове из Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи.

         

Уз потписану  пријаву  кандидати  су  дужни  да доставе:

 

1. увјерење о држављанству,

2. извод из матичне књиге рођених или овјерена фотокопија личне карте,

3. љекарско увјерење о психофизичкој и физичкој способности за рад са ученицима, кандидат ће накнадно доставити, уколико буде изабран, односно примљен у радни  однос,

4. лице  које  је  правоснажном  пресудом  осуђивано  за  кривична  дјела  учињена  против  достојанства  личности, морала, службене  дужности, трговине  људима, злостављање  дјетета, полног  и  другог  насиља  над  дјететом  или  малољетним  лицима  не  могу  обављати  рад  у школи,  а доказ о некажњавању прибавиће  школа за изабраног кандидата прије заснивања радног односа,

5. овјерену фотокопију дипломе  о  завршеном првом  циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

6. додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

7. увјерење издато од Завода за  запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији,

8. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

9. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије борца,

10. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

 

          Сва документа се достављају као овјерене копије на адресу Школе у затвореној коверти на којој је потребно назначити "за конкурс",  и неће се враћати кандидатима.

 

Интервју са кандидатима који испуњавају услове предвиђене конкурсом обавиће се у понедјељак, 19.10.2015. године, у 10 часова у учионици број 5.

         

Конкурс остаје отворен 7 дана од дана објављивања.

 

 

 

 

ЈУ ОШ "НИКОЛА ТЕСЛА" ДЕРВЕНТА

ТРГ ОСЛОБОЂЕЊА 10

74 400 ДЕРВЕНТА

 

КОНКУРС

 

1. Наставник математике   - 1 извршилац  са искуством  – положен стручни испит, 4 часа, на одређено радно вријеме – до 31.8.2016. године.

 

Услови: Поред услова утврђених Законом о раду, кандидат треба да испуњава и сљедеће:

*да има одговарајући ниво образовања - завршен први циклус студијског програма и стручно звање или еквивалент, односно високу или вишу стручну спрему и то:

 

Под тачком 1. професор математике

Општи услови:

*да је држављанин РС и БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

*да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

*да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем, које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

* да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

- Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

За упражњено радно мјесто, поред наведених услова кандидати треба да доставе сљедећу документацију:

*пријаву потписану од стране кандидата који се пријављују на јавни конкурс за пријем у радни однос наставника или стручног сарадника

*овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

*додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

*увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица који се налазе на тој евиденцији,

*увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са искуством,

*увјерење о положеном стручном испиту 

*увјерење општинског/градског органа  управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

* увјерење општинског/градског органа  управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

*увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Оглас остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Пријаве слати на адресу школе са назнаком – пријава  на оглас , не отварати –

- Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

- Тестирање кандидата  обавиће се 19.10.2015. године у 8  часова у просторијама школе.

- Интервју кандидата  обавиће се 19.10.2015. године у 10 часова у просторијама школе.

 

 

 

ЈУ ОШ "ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ" ДОБОЈ

ХИЛАНДАРСКА 2

74 000 ДОБОЈ

 

КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

 

I

Расписује се конкурс за попуњавање сљедећих радних мјеста:

 

1. Наставник/професор разредне наставе на одређено вријеме до 30.6.2016. године – 2 извршиоца, рад у продуженом боравку, приправник                                                       

II

Под тачком 1: Наставник/професор разредне наставе

1) професор разредне наставе или професор који у дипломи о завршеном факултету има уписану двопредметну групу у којој је разредна настава самосталан или равноправан предмет.

III

Општи и посебни услови за пријем у радни однос:

Сви кандидати морају испуњавати опште услове предвиђене Законом о раду, услове прописане чланом 105. Закона  о основном образовању и васпитању чланом 2. и 3. Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача, чланом 7, 8, 9. и 10. Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи.

 

Општи услови које кандидати треба да испуњавају:

а) да је држављанин РС и БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

б) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

в) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

г) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

 

Увјерење о неосуђиваности из овог члана тачка г) за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

 

Уз пријаву (потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс за пријем у радни однос наставника или стручног сарадника) и документацију уз члана 7. овог правилника потребно је доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши  бодовање по критеријумима из члана 9. овог правилника.

 

Документација из става 1. овог члана подразумијева:

1) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

2) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

3) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији

4) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

5) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца,

6) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

 

- Обавезно доставити е-mail адресу кандидата и контакт телефон.

IV

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који  испуњавају услове конкурса обавиће се дана, 20.10.2015. године (уторак) у 11.30 часова тестирање кандидата, у просторијама ЈУ ОШ "Доситеј Обрадовић" Добој, Хиландарска број:2. Исти дан у 13 часова одржаће се интервју са кандидатима.

V

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не јаве на заказано тестирање и интервју, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс,

VI

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

VII

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

VIII

Након закључења јавног конкурса, Комисија за избор именована од стране Школског одбора ЈУ ОШ "Доситеј Обрадовић" Добој, разматра достављене пријаве, прегледа документацију, обавља тестирање и интервју са кандидатима, сачињава и предлаже директору школе ранг-листу кандидата који испуњавају услове конкурса.

Комисија сачињава ранг-листу кандидата који испуњавају услове конкурса, на основу критеријума утврђених Законом о основном образовању и васпитању и Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи и објављује је на огласној плочи школе.

На приједлог Комисије директор школе ће извршити пријем кандидата у радни однос.

XI

Пријаве се могу доставити лично или поштом на адресу школе, са назнаком Јавни конкурс за попуну упражњеног радног мјеста (навести на које радно мјесто кандидат конкурише) – НЕ ОТВАРАТИ.

X

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узети у разматрање.

VI

Школа ће обавијестити све пријављене кандидате на расписаном конкурсу о извршеном избору кандидата по конкурсу.

 

 

 

ЈУ СРЕДЊА ШКОЛА "НИКОЛА ТЕСЛА" ТЕСЛИЋ

КАРАЂОРЂЕВА 10А

74 270 ТЕСЛИЋ

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

 

Посебни услови:

 

1. Секретар – 1 извршилац на одређено вријеме, до повратка радника са боловања, а најкасније до 30.6.2016. године,

2. Завршен први циклус студијског програма или еквивалент – Правни факултет,

3.  Најмање 12 мјесеци радног искуства на истим или сличним пословима

 

Општи услови:

1.  да је држављанин  РС или БиХ, што доказују увјерењем о држављанству,

2. да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

3. да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа  и

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против  достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.  Увјерење о неосуђиваности из тачке 4. за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

 

Уз потписану пријаву на конкурс кандидати су обавезни доставити и сљедећу документацију:

 

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном  првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

2. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

3. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

4. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са искуством,

5. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије борца,

7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

 

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се у петак, 16.10.2015. године, у 10 часова у просторијама школе.

 

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријаве слати на адресу школе, назначити за који конкурс.

 

 

 

ЈУ СШЦ "ЈОВАН ДУЧИЋ" ТЕСЛИЋ

КАРАЂОРЂЕВА ББ

74 270 ТЕСЛИЋ

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

 

1. Наставник биологије - 1 извршилац, 8 часова на одређено вријеме до повратака радника са боловања, лице без радног искуства – приправник.

2. Наставник практичне наставе у занимању конобар - 1 извршилац, пуна норма на неодређено вријеме, лице са најмање 12 мјесеци  радног искуства.

 

Поред општих услова предвиђених Законом о раду кандидати треба да испуњавају и посебне услове предвиђене Законом о средњем образовању и васпитању, Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама и Правилника о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи.

У случају да се на радно мјесто наведено под тачком 1. не пријави кандидат који је приправник, биће примљен кандидат са радним искуством.

Уколико се на радно мјесто наведено под тачком 1. не пријави наставник са прописаном стручном спремом директор може примити на одређено вријеме, до краја наставне године, лице које не испуњава услове у погледу стручне спреме, са најмање четири одслушана семестра тог предмета у току студија.

 

Општи услови:

 

1.  да је држављанин РС или БиХ, што доказују увјерењем о држављанству,

2.  да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених,

3. да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против  достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.  Увјерење о неосуђиваности из тачке 4. за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

 

Уз потписану пријаву на конкурс кандидати су обавезни доставити и сљедећу документацију:

1. За радно мјесто под тачком 1. овјерену фотокопију дипломе о завршеном  првом циклусу студијског програма  у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, за радно мјесто под тачком 2. овјерену фотокопију дипломе којом доказује да испуњава услове у погледу стручне спреме прописане Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама,

2.  додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

3.  увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

4.  увјерење о радном стажу  издато од ранијег послодавца, уколико је конкурсом тражен пријем у радни однос лица са радним искуством; 

5. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

6. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије борца;

7. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-   инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

 

Пријаве се могу доставити лично или поштом препоручено на адресу школе са назнаком пријава за јавни конкурс за попуну упражњеног  радног  мјеста.

 

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

 

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се у понедјељак, 19.10.2015. године, у 10 часова у просторијама школе.

 

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана