ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Бањалука: Оглашава слободна радна мјеста на дан 7.10.2015

ЈУ ЗЗЗРС
ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Бањалука: Оглашава слободна радна мјеста на дан 7.10.2015

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 7.10. 2015. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.                       

 

 

ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДЊУ МЕТАЛНИХ ПРОИЗВОДА

"МЕТАЛ" АД
ГРАДИШКА

 

ОГЛАС

за пријем радника у радни однос на неодређено вријеме

1. Радник на пословима маркетинга - 1 извршилац

Услови:

VII (ВСС) степен стручне спреме – дипл. инг. машинства
Активно знање италијанског и енглеског језика
Познавање рада на рачунару
Возачка дозвола "Б" категорије

Пријаву са кратком биографијом (CV) и документацију – доказе о испуњавању наведених услова доставити у року од 8 (осам) дана од дана објављивања огласа, на адресу друштва: "Метал", а.д. Градишка, Доситејева 7.

Сви документи се достављају у оригиналу или овјереној копији.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узимати у разматрање.

 

МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА

ПОРЕСКА УПРАВА

Трг Републике Српске бр.8,

78000 БАЊАЛУКА

КОНКУРС

за сљедећа радна мјеста:

1. Координатор за апликативну подршку - Сектор за информационе технологије/Одјељење за модернизацију и пословања, IT координацију и подршку у Сједишту ПУРС у Бањалуци, 1 (један) извршилац на неодређено вријеме, намјештеник треће категорије са ВСС;

 

Опис послова: Координира са свим типовима корисника апликативних рјешења, пружа примарну и функционалну подршку и учествује у обуци. Пружа подршку корисницима ИС ПУРС и то: службеницима ПУРС, пореским обвезницима, службеницима других институција коришћењем свих расположивих средстава. Надгледа размјену података са другим институцијама и све видове електронске кореспонденције. Обавља и друге послове по налогу непосредног руководиоца.

 

Услови: Електротехнички факултет, економски факултет или други факултет економског смјера или други факултет информатичког смјера, VII степен стручне спреме, најмање једна (1) година радног искуства у траженом степену образовања у раду на управљању промјенама и на успјешном провођењу промјена у организацијама, процесима и политикама, добро познавање апликативних рјешења и системске инфраструктуре у ПУРС, организације и рада ПУ, техника и принципа управљања промјенама, информационих технологија.

 

2. WEB дизајнер – Сектор за информационе технологије/Одјељење за развој и одржавање апликативних рјешења у Сједишту ПУРС у Бањалуци, 1 (један) извршилац на неодређено вријеме, намјештеник треће категорије са ВСС;

 

Опис послова: Задужен је за садржај и дизајн екстерне и интерне WEB стране, као и за давање дизајнерских рјешења за различите захтјеве који захтијевају графичко уређивање. Брине се за рад и администрира WEB сервер и све постојеће WEB сервисе. Прати и по потреби примјењује нова рјешења у индустрији графичког дизајна. Обавља и друге послове по налогу непосредног руководиоца.

Услови: Електротехнички факултет или други факултет информатичког смјера, VII степен стручне спреме, најмање једна (1) година радног искуства у траженом степену образовања на пословима компјутерског графичког дизајна.

3. Портир - Подручни центар Зворник/Одјељење за правне и административно-техничке послове, 1 (један) извршилац на неодређено вријеме, намјештеник II категорије са ССС;

Опис послова: Обавља послове физичког и противпожарног обезбјеђења у PC и друге послове по налогу непосредног руководиоца.

Услови: Средња техничка школа, економска, гимназија, школа ученика у привреди, III степен стручне спреме, најмање шест (6) мјесеци радног искуства у траженом степену образовања.

Општи услови за пријем намјештеника у радни однос:

1)  да је држављанин РС или БиХ,

2)  да је старији од 18 (осамнаест) година,

3)  да има општу здравствену способност,

4)  да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у органу државне управе и

5)  да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ 3 (три) године прије објављивања конкурса.

Пријава на конкурс доставља се на прописаном обрасцу за пријаву који је доступан на Интернет страници Пореске управе Републике Српске, www.poreskaupravars.org, а може се добити и у Пореској управи. На прописаном обрасцу кандидати су обавезни унијети тачне податке о: називу радног мјеста, датум и начин објављивања јавног конкурса, личне податке, податке о образовању и радном искуству у степену стручне спреме, као и посебне изјаве, а тачност ових података кандидат потврђује својим потписом.

Уз пријаву на јавни конкурс, кандидати су обавезни приложити доказе о испуњавању општих и посебних услова и то фотокопије сљедећих докумената:

1)  личну карту или пасош;

2)  диплому о завршеној стручној спреми (признате дипломе уколико су стечене ван РС и БиХ у складу са Законом о високом образовању "Сл. гласник РС", бр. 73/10, 104/11 и 84/12);

3)  увјерење или потврду о радном искуству у траженом степену образовања.

Испуњеност других услова наведених у јавном конкурсу кандидати доказују изјавом која је саставни дио пријаве на јавни конкурс.

Позивају се сви кандидати који се пријаве на јавни конкурс и приложе доказе о испуњавању услова да се одазову на улазни интервју који ће се одржати дана 17.11.2015. године (уторак) у 9 часова, у просторијама Пореске управе РС – Трг РС број 8. – Бањалука.       

Резултати јавне конкуренције биће објављени на огласној табли Пореске управе у Бањалуци, на огласној табли Подручног центра Зворник, и на интернет страници Пореске управе.

Изабрани кандидат након спроведеног јавног конкурса, прије заснивања радног односа, обавезан је да у року од седам (7) дана од дана објављивања листе успјешних кандидата, достави оригинале или овјерене копије сљедећих докумената:

1) диплому о одговарајућој школској спреми;

2) увјерења или потврде о радном искуству у траженом степену образовања;

3) увјерења о држављанству БиХ или РС и

 4) увјерења о општој здравственој способности.

 5) увјерење да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање 6 (шест) мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у републичком органу управе.

Уколико изабрани кандидат не достави оригинале или овјерене фотокопије тражених докумената у прописаном року или ако, на основу достављених доказа Комисија утврди да кандидат не испуњава опште и посебне услове, позваће сљедећег кандидата по броју освојених бодова са листе успјешних кандидата да достави наведене документе.

Пријаве се могу достављати лично или путем поште на адресу: Пореска управа РС – Трг РС број 8, 78000 Бањалука.

Јавни конкурс остаје отворен 15 (петнаест) дана од дана објављивања у листу "Глас Српске".

Неблаговремене, неразумљиве или непотпуне пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају опште и посебне услове из јавног конкурса, Пореска управа одбацује закључком.

Јавни конкурс ће се објавити у дневном листу "Глас Српске" и на службеној интернет страници Пореске управе www.poreskaupravars.org.

ЈУ ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" БАЊАЛУКА

Суботичка 28

КОНКУРС

за попуну радног мјеста:

 

1. Наставник /професор математике, приправник - 1 извршилац на 12 часова

 

Услови:

 

Поред општих услова за заснивање радног односа прописаних Законом о раду - Пречишћени текст, кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 105. и 106. Закона о основном образовању и васпитању те услове прописане на основу Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача у основној школи.

 

Кандидати су дужни доставити:

 

- потписану пријаву на конкурс са кратком биографијом и контакт телефон,

- извод из матичне књиге рођених,

- увјерење о држављанству,

  -  овјерену фото копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, 

- додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена  током студирања,

-  увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

-  увјерење општинског / градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца.

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

- кандидат који буде изабран накнадно ће доставити љекарско увјерење (не старије од 6 мјесеци ), а увјерење о неосуђиваности да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицима, школа ће прибавити службеним путем.

       -  Конкурс је отворен 8 ( осам ) дана од дана објављивања.

       -  Пријаве се достављају лично или путем поште на адресу  школе.

       - Непотпуне и неблаговремене пријаве комисија неће  разматрати, те ће их евидентирати, уз констатацију да пријаве на јавни конкурс нису достављене благовремено и /или да нису потпуне, а након  тога ће предложити директору школе доношење закључака којим се пријава одбацује.

 -  Тестирање и интервју са кандидатима, који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, ће се обавити дана 22.10.2015. године у 12.30 часова, у просторијама школе.

      - Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју  а ако се не појаве на тестирању или интервју, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

      - Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

 

 

ЈУ ОШ "ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ" ГОРЊИ РИБНИК

Раде Јованића 38, 79 288 Рибник; тел/факс 050/431.-017;

е-mail [email protected]

 

КОНКУРС

за наставни кадар у школској 2015/2016. години

 

1. Професор разредне наставе …............................................... - један извршилац са искуством положен стручни испит, подручна школа Слатина (до повратка раднице са породиљског одсуства)

 

Кандидат треба да испуњава услове предвиђене чланом 105. и 106. Закона о основном образовању и васпитању и Законом о раду што доказује прилагањем сљедеће документације:

- Увјерење о држављанству 

- Извод из МКР или копија личне карте

- Доказ о посједовању одговарајућег нивоа и врсте образовања (одговарајућа висока или виша школска спрема) у складу са Правилником о стручним профилима и звањима у основној школи

- Љекарско увјерење (љекарско увјерење се доставља након пријема по конкурсу)        

- Увјерење да нису правоснажном пресудом осуђивани за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. (ово увјерење послодавац добија на службени захтјев од Центра јавне безбједности након пријема кандидата по конкурсу, а према мјесту рођења).

Поред наведене документације ако кандидат испуњава услове у погледу нивоа и врсте образовања према Правилнику о стручним профилима и звањима у основној школи, потребно је приложити:

- Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања

- Увјерење Бироа за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица

- Доказ о стажу (овјерена копија радне књижице) или увјерење од ранијег послодавца (ако се тражи лице са искуством)

- Увјерење којим се признаје статус у складу са законским прописима којима се регулишу права бораца, РВИ и породица погинулих бораца (ако постоји)

а) потврду издату од Завода за запошљавање за чланове домаћинства који су радно способни, а налазе се на евиденцији незапослених лица

 

Конкурс остаје отворен осам дана од дана објављивања у "Гласу Српске".

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Неблаговремене и непотпуне пријаве нећемо узимати у разматрање.

Тестирање ће се обавити 19. октобра 2015. године у 9 часова а интервју ће се обавити истог дана након тестирања.

 

ЈУ ОШ "ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ"

78215 ДРАГОЧАЈ

 

 

КОНКУРС

за упражњено радно мјесто

 

1. Професор биологије, на одређено вријеме  до повратка радника са                       боловања, са радним искуством ................................1 извршилац

 

Поред општих услова прописаних Законом о раду пречишћени текст, кандидати треба да имају и одговарајућу стручну спрему, односно да  испуњавају услове из члана 105. Закона о основном образовању и васпитању и члана 3. Правилника о стручним профилима и звањима  наставника, стручних сарадника и васпитача у основној школи.

 

Потребна документација:


Уз пријаву потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс, потребно је доставити сљедеће документе:

• Увјерење о држављанству држављана БиХ - РС;
• Извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте;
• Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;
 

Документација на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 9. Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи је:
- Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања. У изузетним случајевима, ако кандидат не може из оправданих разлога прибавити ове документе, просјечна оцјена се може доказати и овјереном фотокопијом индекса;

- Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији. За кандидате који се пријављују на конкурс рачуна се укупно вријеме чекања на посао у стручној спреми траженој конкурсом, закључно са даном издавања увјерења о времену проведеном на евиденцији незапослених лица;

- Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца које треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла;

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулих бораца;

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије бораца;

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

Љекарско увјерење о радној способности – не старије од шест мјесеци (прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу);

Увјерење о неосуђиваности за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављана дјетета, полног или другог насиља над дјететом или малољетним лицем.


Са кандидатима који су доставили благовремене и потпуне пријаве, односно са кандидатима који испуњавају услове конкурса обавиће се тестирање и интервју дана 20.10.2015. године у просторијама школе са почетком у 10 часова.
Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.
Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата на јавни конкурс, комисија неће разматрати. Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.


Пријаве слати на адресу школе.

ОПШТИНА ПРЊАВОР

ОШ "ВУК КАРАЏИЋ"

78432 ДОЊИ ВИЈАЧАНИ

 

ИСПРАВКА КОНКУРСА

 

          Исправља се дио јавног конкурса број 274/15 од 28.9.2015. године који је објављен у дневним новинама "Глас Српске" дана 30.9.2015. године.

Исправка се односи на радно мјесто наставника биологије и гласи:

          "Професор/наставник биологије - један извршилац са радним искуством, 8 часова седмично до повратка радника са боловања".

 

          Исправка се врши због техничке грешке.

 

          Интервју и тест са кандидатима обавиће се 19.10.2015. године у 10 часова у просторијама Централне школе у Доњим Вијачанима.

          Исправка конкурса остаје отворена 8 дана од дана објављивања.                                                                                                  

ЈУ ОШ "НИКОЛА ТЕСЛА" ПРЊАВОР

ЦАРА ЛАЗАРА 26

Тел.051/660-413

расписује  

 

ОГЛАС

за попуну упражњених радних мјеста

 

1. Наставник хемије - 1 извршилац, 10 часова, на одређено вријеме, до повратка радника са боловања(у радни однос се примају лица са искуством - најмање 1 година радног стажа)

2. Професор разредне наставе - 1 извршилац, на одређено вријеме, до завршетка наставне 2015/2016. године (у радни однос се примају лица са искуством - најмање 1 година радног стажа)

 

     Уз потписану пријаву на јавни конкурс са адресом пребивалишта и бројем телефона, кандидати су дужни доставити доказе о испуњавању општих услова за заснивање радног односа предвиђене Законом о раду-пречишћен текст, услова прописаних Законом о основном образовању и васпитању, услова из Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача као и услова прописаних Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи и то:

1. увјерење о држављанству,

2. извод из матичне књиге рођених (или копија личне карте),

3. љекарско увјерење које је издала надлежна здравствена установа не старије од 6 мјесеци (кандидати су дужни доставити након што буду одабрани на конкурсу, а прије заснивања радног односа).

4. овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма,

5. потврду о просјеку оцјена који је кандидат остварио током студирања,

6. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

7. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

8. увјерење о признавању статуса борца, статуса РВИ или статуса члана породице погинулог борца (уколико кандидат посједује наведено увјерење),

9. увјерење о неосуђиваности прибавиће школа службеним путем за изабраног кандидата.

Тестирање и интервју за све пријављене кандидате обавиће се у понедјељак, 19.10.2015. године од 8 часова. Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на истим сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријаве са потпуном документацијом доставити на адресу школе, у времену од 7 до 15 часова.

Оглас остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

ЈУ ОШ "БРАНКО РАДИЧЕВИЋ" БАЊАЛУКА

Булевар војводе Степе Степановића 116,

78000 БАЊАЛУКА

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

 

1. Професор/наставник њемачког језика и књижевности - један извршилац, четири часа редовне наставе на неодређено вријеме.

 

За радно мјесто под редним бројем 1. тражи се приправник.

          Поред општих услова предвиђених Законом о раду кандидат треба да испуњава и посебне услове предвиђене чланом 105. и 106. Закона о основном образовању и васпитању и услове предвиђене Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

Општи услови које кандидат треба да испуњава приликом пријављивања на јавни конкурс су:

1.  да је држављанин РС и БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству;

2. да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте;

3.  да је радно способан, а то се доказује увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу;

4.  да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Увјерење о неосуђиваности изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем.

          Уз пријаву потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс, поред документације којом се доказује испуњеност општих услова за заснивање радног односа, потребно је доставити и сљедећу документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 9. Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи:

1. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

2. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања. У изузетним случајевима, ако кандидат не може из оправданих разлога прибавити ове документе, просјечна оцјена се може доказати и овјереном фотокопијом индекса;

3. Увјерење издато од Завода за запошљавање за о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији. За кандидате који се пријављују на конкурс рачуна се укупно вријеме чекања на посао у стручној спреми траженој конкурсом, закључно са даном издавања увјерења о времену проведеном на евиденцији незапослених лица.

4.  Увјерење општинског/ градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулих бораца;

5.  Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије бораца;

6.  Увјерење општинског/ градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

  Са кандидатима који су доставили благовремене и потпуне пријаве, односно са кандидатима који испуњавају услове конкурса, 19.10.2015. године у просторијама школе с почетком у 9 часова обавиће се тестирање и интервју.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата на јавни конкурс, комисија неће разматрати. Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана јавног објављивања.

Пријаве слати на адресу школе.

ОПШТИНА ПРЊАВОР

ОШ "СВЕТИ САВА" ГОРЊИ СМРТИЋИ

Горњи Смртићи 78438

 

КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

 

1. Библиотекар, 1/2 седмичне норме, рад на одређено вријеме до завршетка наставе у шк. 2015/2016. год. односно до 30.6.2016. год.

 

За наведено радно мјесто у радни однос се примају лица са искуством – положен стручни испит.

 

Заинтересовани кандидати треба да испуњавају услове прописане Законом о раду, Законом о основном образовању и васпитању, Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача и Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи  који је објављен у "Службеном гласнику РС" бр. 102/14 од 18.11.2014. г. Уз пријаву (потписану од стране кандидата) заинтересовани кандидати достављају документацију:

- из члана 7. и то:

1) да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу и

4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем

5) увјерење о неосуђиваности из става 1. тачка 4) овог члана за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

- из члана 8. став 2 Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи и то:

1) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

2) уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством и положеним стручним испитом, кандидат је дужан да достави увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

    3) додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

4) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

5) увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством,

6) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

7) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

8) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца  Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца,

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се 22.10.2015. г. у 13 часова у ОШ "Свети Сава" Горњи Смртићи.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Комисија за избор ранг-листу кандидата који испуњавају услове конкурса ће сачинити на основу Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.

Пријаву са потребним документима слати на адресу: ОШ "Свети Сава"

Горњи Смртићи, 78438 Смртићи.

__________________________________________________________________

ЈУ ОШ "ХОЛАНДИЈА" СЛАТИНА

Николаја Велимировића бр 9. Слатина 78 253

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

 

1. Наставник демократије, 3 часа седмично, лице са радним стажом од најмање годину дана на пословима наставника демократије, за рад и то: 2 часа у ЦШ у Слатини и 1 час у ПО у Бошковићима, на одређено до повратка раднице са боловања           1 извршилац

 

Уз пријаву је потребно доставити документе утврђене Законом о раду и   чланом 105. Закона о основном образовању и васпитању и то:

а) увјерење о држављанству,

б) извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте,

в) љекарско увјерење (доставља кандидат који буде изабран),

г) увјерење о неосуђиваности правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног насиља и другог насиља над дјететом или малољетног лица, школа ће прибавити службеним путем,  за изабраног кандидата.

 

Уз пријаву (потписану од стране кандидата који се пријављује на конкурс) потребно је доставити документацију којом се доказује испуњавање потребних услова и документацију на основу које ће се вршити бодовање по критеријуму утврђеним Правилником о процедури и критеријумима  пријема радника у радни однос у основној школи и то:        

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом студијском програму, у којој је наведено стручно звање у одређеној области,

2. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена  током студирања,

3. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

4. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

5. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђивању статуса члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђивању статуса ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђивању статуса борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца,

 

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове из Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача као и Правилника о измјени и допуни правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача, обавиће се интервју и тест  предвиђен Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи дана 19.10.2015. године у 9 часова у просторијама ЈУ Основне школе "Холандија" у Слатини.

- Кандидати који испуњавају услове из конкурса, неће бити накнадно позивани на тест и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

- Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене.

Пријаве са документацијом и контакт телефоном доставити поштом на адресу школе                                          

Конкурс је отворен осам (8) дана од дана објављивања.               

___________________________________________________________________________      

"FAMILY ŠPED" ДОО БАЊАЛУКА

БРАНКА ПЕРДУВА 10А

ТЕЛЕФОН: 051-325-930

ОГЛАС

за пријем у радни однос тражимо шпедитера са радним искуством

Кандидати треба да испуњавају сљедеће услове:

- Искуство у раду на пословима шпедитера минимум 5 година.

 

Молимо вас да апликације са биографијом и доказима о испуњавању услова пошаљете на мејл адресу: [email protected]

 

Кандидати који уђу у ужи круг биће позвани на интервју.

 

Изабраном кандидату ће бити понуђен пробни рад од три мјесеца.

 

Оглас остаје отворен до 31.10.2015. године.

____________________________________________________________________________
 

                    

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана