У Дрини тврде: Можемо престићи Рудар и Звијезду

Драго Гајић
У Дрини тврде: Можемо престићи Рудар и Звијезду

Зворник - Освајањем трећег мјеста на полусезони Прве лиге РС фудбалери Дрине пријатно су изненадили све љубитеље фудбала у Зворнику, а амбиције клуба у наставку првенства су да стигну одбјегле Рудар Приједор и Звијезду 09 како би се умијешали у борбу за титулу.

Екипа Вељка Цвјетиновића нема велики заостатак у односу на лидере, четири бода за "рударима" и дупло мање за тимом из Бијељине, па не жели да одустане од борбе за повратак у Премијер лигу БиХ. Шансе су повећане избором нове управе клуба са Миодрагом Јевтићем на челу. Он је као челни човјек зворничког прволигаша стигао до двије титуле првака Републике Српске и три сезоне играња у Премијер лиги.

- Пласманом на треће мјесто на табели иза Рудар Приједора и Звијезде 09, који су прије почетка првенства били фаворити за титулу, ми смо показали да се можемо равноправно борити с њима. Храбри нас нова управа, која је спремна да нам обезбиједи неопходне услове за рад и наставак такмичења. Мислим да ова екипа, уз неколико појачања, може да се равноправно бори за прво мјесто. Наш циљ и даље остаје да афирмишемо домаће младе играче и у том смислу ћемо све оне које играју на страни, а желе да нам се врате, прикључити првом тиму. Респектујемо водеће екипе, али сматрамо да имамо реалне шансе да се укључимо у борбу за титулу - рекао је Цвјетиновић.

Нови предсједник Дрине нагласио је да је управа спремна да пружи све услове екипи да оствари циљ.

- Имамо пуно повјерење у екипу и Цвјетиновића. Поштоваћемо његове жеље у смислу довођења нових играча и задржавања одстојећег играчког кадра - рекао је Јевтић.

Нико не иде, двојица долазе

Радосна вијест за навијаче Зворничана је да ће искусни Никола Васиљевић највјероватније остати до краја првенства у екипи мада је било наговјештаја да би могао отићи у иностранство. Млади Јован Вићић, голман на позајмици из Црвене звезде, сигурно остаје и у наставку првенства. Два играча која сигурно долазе у Зворник су Дарко Јовић, члан Војводине на позајмици у Челареву, и Милан Николић који наступа за екипу Звијезде 09.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана