Razbojnici pucali na automobil, žena uspjela da pobjegne

Nebojša Tomašević
Razbojnici pucali na automobil, žena uspjela da pobjegne

PRIJEDOR - Policija traga za razbojnicima koji su sinoć u mjestu Niševići kod Omarske pucali na automobil kojim je upravljala Lj.R. potvrđeno je "Glasu Srpske".

Razbojnici su, saznajemo, stajali pored puta i pokušali da zaustave vozilo, ali je Lj.R. je ubrzala kada je primijetila da su ove osobe maskirane.

- Ona je ubrzala, a razbojnici su ispalili nekoliko hitaca koji su pogodili automobil. Žena koja je vozila automobil, srećom, nije povrijeđena i uspjela je da pobjegne i prijavi slučaj policiji - rekao je izvor blizak istrazi.

Policijska uprava Prijedor saopštila je da im je ovaj slučaj prijavljen u četvrtak uveče i da je slučaj okarakterisan kao pokušaj razbojništva.

- Prema prijavi, više maskiranih lica je uz upotrebu oružja pokušali su da zaustave vozilo kojim je upravljala Lj. R. iz Omarske. Sve se desilo na lokalnom putu u Niševićima oko 22.50 časova. Na licu mjesta obavljen  je uviđaj, a policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska izvršioca, utvrđivanja svih okolnosti prijave i rasvjetljavanja krivičnog djela - saopštili su iz PU Prijedor ne navodeći detalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana