Разбојници пуцали на аутомобил, жена успјела да побјегне

Небојша Томашевић
Разбојници пуцали на аутомобил, жена успјела да побјегне

ПРИЈЕДОР - Полиција трага за разбојницима који су синоћ у мјесту Нишевићи код Омарске пуцали на аутомобил којим је управљала Љ.Р. потврђено је "Гласу Српске".

Разбојници су, сазнајемо, стајали поред пута и покушали да зауставе возило, али је Љ.Р. је убрзала када је примијетила да су ове особе маскиране.

- Она је убрзала, а разбојници су испалили неколико хитаца који су погодили аутомобил. Жена која је возила аутомобил, срећом, није повријеђена и успјела је да побјегне и пријави случај полицији - рекао је извор близак истрази.

Полицијска управа Приједор саопштила је да им је овај случај пријављен у четвртак увече и да је случај окарактерисан као покушај разбојништва.

- Према пријави, више маскираних лица је уз употребу оружја покушали су да зауставе возило којим је управљала Љ. Р. из Омарске. Све се десило на локалном путу у Нишевићима око 22.50 часова. На лицу мјеста обављен  је увиђај, а полицијски службеници предузимају потребне мјере и радње у циљу проналаска извршиоца, утврђивања свих околности пријаве и расвјетљавања кривичног дјела - саопштили су из ПУ Приједор не наводећи детаље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана