Višković posjetio porodicu Đurović

Srna
Višković posjetio porodicu Đurović

BANjALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković se tokom današnje posjete Sokocu susreo sa porodicom Brane Đurovića, koja je primjer uspješnih poljoprivrednika koji svoju budućnost vide u ostanku na selu i razvoju poljoprivredne proizvodnje.

Ovu vrijednu porodicu, jednu od najuzornijih poljoprivrednih proizvođača ovog kraja, predsjednik Vlade Republike Srpske upoznao je u martu kad su ga informisali o svojoj proizvodnji i istakli da bi im dobro došao novi put, saopšteno je iz Biro Vlade za odnose s javnošću.

Selo je dobilo novi put, a Đurovići i ostali proizvođači sa ovog kraja dobili su bolje uslove za život i rad, navodi se u saopštenju.

Đurović se zahvalio Viškoviću na posjeti, ali i na novoizgrađenom putu, ističući da će i u budućnosti nastojati da unaprijedi proizvodnju i vlastito gazdinstvo, dajući primjer i drugima da se od poljoprivrede može dobro živjeti.

Predsjedniku Vlade Republike Srpske Radovanu Višković danas je uručena Povelja opštine Sokolac - najveće priznanje koje se dodjeljuje povodom Dana i krsne slave opštine - Ilindana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana