Вишковић посјетио породицу Ђуровић

Срна
Вишковић посјетио породицу Ђуровић

БАЊАЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић се током данашње посјете Сокоцу сусрео са породицом Бране Ђуровића, која је примјер успјешних пољопривредника који своју будућност виде у останку на селу и развоју пољопривредне производње.

Ову вриједну породицу, једну од најузорнијих пољопривредних произвођача овог краја, предсједник Владе Републике Српске упознао је у марту кад су га информисали о својој производњи и истакли да би им добро дошао нови пут, саопштено је из Биро Владе за односе с јавношћу.

Село је добило нови пут, а Ђуровићи и остали произвођачи са овог краја добили су боље услове за живот и рад, наводи се у саопштењу.

Ђуровић се захвалио Вишковићу на посјети, али и на новоизграђеном путу, истичући да ће и у будућности настојати да унаприједи производњу и властито газдинство, дајући примјер и другима да се од пољопривреде може добро живјети.

Предсједнику Владе Републике Српске Радовану Вишковић данас је уручена Повеља општине Соколац - највеће признање које се додјељује поводом Дана и крсне славе општине - Илиндана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана