Udruženje građana “Moje Nožičko” nagradilo osnovce: Izletom u etno-selo obradovali 70 učenika

D. J.
Udruženje građana “Moje Nožičko” nagradilo osnovce: Izletom u etno-selo obradovali 70 učenika

SRBAC - Udruženje građana “Moje Nožičko” već dvije godine sprovodi akciju “Najbolji đak” u okviru koje nagrađuje najuspješnije učenike završnih razreda, a ove godine su otišli korak dalje i organizovali izlet za 70 osnovaca iz Nožičkog i Starog Martinca.

Učenici su posjetili etno-selo “Krug ljubavi” koje je odnedavno otvoreno u Nožičkom, gdje su mogli uživati u brojnim sadržajima, a obezbijeđeni su im besplatna hrana, slatkiši i sokovi.

Predsjednik udruženja Velimir Mikulić kaže da su učenici prvo obišli voćnjak kompanije “MB impeks” u krugu etno-sela, na površini od 45 hektara, a potom se kupali u bazenu i sprovodili rekreativne aktivnosti na sportskim terenima.

- Nismo propustili da ponovo nagradimo najbolje među njima. Ove godine imali smo četiri odlična učenika u devetim razredima, a posebno se istakla Kristina Knežević koja je dobila na poklon knjigu i nagradu od 200 KM. Ostalo troje đaka smo takođe nagradili knjigama čuvenih domaćih i stranih pisaca - rekao je Mikulić i zahvalio mladom srbačkom privredniku Milomiru Kneževiću koji je po drugi put obezbijedio novčanu nagradu za najboljeg đaka, kao i drugim preduzećima koja su pomogla u organizaciji događaja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana