Удружење грађана “Моје Ножичко” наградило основце: Излетом у етно-село обрадовали 70 ученика

Д. Ј.
Удружење грађана “Моје Ножичко” наградило основце: Излетом у етно-село обрадовали 70 ученика

СРБАЦ - Удружење грађана “Моје Ножичко” већ двије године спроводи акцију “Најбољи ђак” у оквиру које награђује најуспјешније ученике завршних разреда, а ове године су отишли корак даље и организовали излет за 70 основаца из Ножичког и Старог Мартинца.

Ученици су посјетили етно-село “Круг љубави” које је однедавно отворено у Ножичком, гдје су могли уживати у бројним садржајима, а обезбијеђени су им бесплатна храна, слаткиши и сокови.

Предсједник удружења Велимир Микулић каже да су ученици прво обишли воћњак компаније “МБ импекс” у кругу етно-села, на површини од 45 хектара, а потом се купали у базену и спроводили рекреативне активности на спортским теренима.

- Нисмо пропустили да поново наградимо најбоље међу њима. Ове године имали смо четири одлична ученика у деветим разредима, а посебно се истакла Кристина Кнежевић која је добила на поклон књигу и награду од 200 КМ. Остало троје ђака смо такође наградили књигама чувених домаћих и страних писаца - рекао је Микулић и захвалио младом србачком привреднику Миломиру Кнежевићу који је по други пут обезбиједио новчану награду за најбољег ђака, као и другим предузећима која су помогла у организацији догађаја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана