Udruženje “CEZAR” pokreće projekat “Volim Srbac”: Promocija grada 3D natpisima

D. J.
Udruženje “CEZAR” pokreće projekat “Volim Srbac”: Promocija grada 3D natpisima

SRBAC - Udruženje građana “CEZAR” kreće uskoro u realizaciju projekta “Volim Srbac” u sklopu kojeg će na nekoliko lokacija u Srpcu biti postavljeni 3D natpisi s ciljem uljepšavanja i veće turističke prepoznatljivosti ove opštine.

Ugovor o realizaciji ovog projekta potpisali su izvršni direktor udruženja Tanja Šnjegota i direktor programa Omladinske banke Željko Pauković. Vrijednost ovog projekta iznosi 2.250 KM od čega će Fondacija Mozaik obezbijediti 1.500 KM, dok će ostatak izdvojiti udruženje “CEZAR” i donatori, među kojima je i opština Srbac.

 - Odlučili smo se da postavimo 3D natpise na nekoliko mjesta, a prvobitni plan je da to budu lokacije u užem gradskom jezgru. Tako će grad dobiti modernu notu, budući da se 3D natpisi nalaze i u svjetskim centrima - rekla je Šnjegota.

Postavljanje natpisa je okvirno planirano u avgustu, a paralelno s tim odvijaće se onlajn kampanja “Volim Srbac”.

- Uz pomoć volontera iz osnovnih i srednjih škola pravićemo fotografije ovih natpisa, koje ćemo dijeliti na društvenim mrežama. Putem onlajn kampanje radićemo na privlačenju turista kako bismo ih animirali da posjete zanimljive lokalitete u gradu - istakla je Šnjegota.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana