Удружење “ЦЕЗАР” покреће пројекат “Волим Србац”: Промоција града 3Д натписима

Д. Ј.
Удружење “ЦЕЗАР” покреће пројекат “Волим Србац”: Промоција града 3Д натписима

СРБАЦ - Удружење грађана “ЦЕЗАР” креће ускоро у реализацију пројекта “Волим Србац” у склопу којег ће на неколико локација у Српцу бити постављени 3Д натписи с циљем уљепшавања и веће туристичке препознатљивости ове општине.

Уговор о реализацији овог пројекта потписали су извршни директор удружења Тања Шњегота и директор програма Омладинске банке Жељко Пауковић. Вриједност овог пројекта износи 2.250 КМ од чега ће Фондација Мозаик обезбиједити 1.500 КМ, док ће остатак издвојити удружење “ЦЕЗАР” и донатори, међу којима је и општина Србац.

 - Одлучили смо се да поставимо 3Д натписе на неколико мјеста, а првобитни план је да то буду локације у ужем градском језгру. Тако ће град добити модерну ноту, будући да се 3Д натписи налазе и у свјетским центрима - рекла је Шњегота.

Постављање натписа је оквирно планирано у августу, а паралелно с тим одвијаће се онлајн кампања “Волим Србац”.

- Уз помоћ волонтера из основних и средњих школа правићемо фотографије ових натписа, које ћемо дијелити на друштвеним мрежама. Путем онлајн кампање радићемо на привлачењу туриста како бисмо их анимирали да посјете занимљиве локалитете у граду - истакла је Шњегота.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана