Spomen-područje Donja Gradina pokrenulo “Jutjub” kanal

Srna
Spomen-područje Donja Gradina pokrenulo “Jutjub” kanal

KOZARSKA DUBICA- Javna ustanova “Spomen-područje Donja Gradina” pokrenula je više inicijativa da bi povećala vidljivost na društvenim mrežama i uopšteno na internetu, a od ove godine je i na “Jutjubu”, izjavila je direktor te ustanove Tanja Tuleković.

“Da bismo bili što vidljiviji u javnom prostoru, početkom prošle godine uradili smo redizajn naše veb stranice, koja je sada modernog izgleda i redovno se ažurira. Sredinom prošle godine pokrenuli smo Tviter kanal, koji trenutno prati preko 3.200 korisnika i taj broj svakodnevno raste”, izjavila je Tulekovićeva.

Ona je dodala da je ove godine Javna ustanova “Spomen-područje Donja Gradina” napravila korak dalje u smislu prezentacije memorijala.

“Pokrenuli smo Jutjub kanal sa ciljem da i na toj platformi predstavimo aktivnosti naše ustanove. Za početak smo postavili nekoliko izvoda iz sjećanja preživjelih logoraša kako bi široj javnosti bila dostupna i ta vrsta materijala”, navela je Tulekovićeva.

Osim sjećanja, na kanalu mamorijala najavaljeno je da će biti dostupni i dokumentarni filmovi i ostali video-materijali kojima se prezentuje Spomen-područje Donja Gradina.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana